-
Frans17 antwoordde op het onderwerp "PH stabilizer" – 1 jaar, 3 maanden geleden
@robbert dankjewel, ok ik wacht op m’n ph meter vanavond, misschien kan ik alsnog de gist reanimeren
-
Frans17 vind forumbericht "PH stabilizer" – leuk 1 jaar, 3 maanden geleden
-
Frans17 antwoordde op het onderwerp "PH stabilizer" – 1 jaar, 3 maanden geleden
@alchemist bedankt voor je reactie: 5,5 kg suiker opgelost na het citroenzuur, in 3l water tegen de kook aan, daarna laten afkoelen, 125 gr verse bakkersgist opgewekt met 0,5 l water en een paar schepjes van het suikerwater, het mengsel… Meer lezen»
-
Frans17 antwoordde op het onderwerp "Stookboeken PDF ( om te delen )" – 1 jaar, 3 maanden geleden
@capo70 hi, graag de pdf’s aub, [email protected],
bedankt
Frans -
Frans17 antwoordde op het onderwerp "Stookboeken PDF ( om te delen )" – 1 jaar, 3 maanden geleden
bedoel je de samenstelling van het mengsel en de t° tijdens vergisting
-
Frans17 antwoordde op het onderwerp "PH stabilizer" – 1 jaar, 3 maanden geleden
goeiemorgen iedereen, Ik ben een bleu. Mijn eerste suikeroplossing (volgens het stookboekje) heeft na 3 dagen nog niet gebubbeld. Volgens mijn collega is de ph te laag, ik wacht nog op een ph meter, maar kan ik baksoda toevoegen en… Meer lezen»
-
Frans17 antwoordde op het onderwerp "Stookboeken PDF ( om te delen )" – 1 jaar, 5 maanden geleden
@capo70 hi, graag de compleat distiller aub, ik ben een nog groentje [email protected]