@haegsch-wijndomein
-
Haegsch Wijndomein antwoordde op het onderwerp "Whisky van walnoten" – 9 maanden, 3 weken geleden
@alchemist dank voor je duidelijke verhaal. Dat gaat hem dus NIET worden door t gebrek aan suiker. Misschien proberen met tamme kastanjes. Die vind ik hier ook heel veel.
-
Haegsch Wijndomein antwoordde op het onderwerp "Whisky van walnoten" – 9 maanden, 3 weken geleden
@alchemist 👍👍
-
Haegsch Wijndomein antwoordde op het onderwerp "Whisky van walnoten" – 9 maanden, 3 weken geleden
- @lemmy ga ik zeker proberen 🤣 😀
-
Haegsch Wijndomein posted a new topic "Whisky van walnoten" – 9 maanden, 3 weken geleden
Heeft iemand ooit whisky van walnoten gemaakt? Ik denk noten kraken pureren in de keuken machine. Water en gist toevoegen eventueel wat suiker toevoegen voor hoger alcoholpercentage te krijgen voor de mash. Laten vergisten. Filteren en twee maal stoken. Erna… Meer lezen»
-
Haegsch Wijndomein heeft een update geplaatst 4 jaren, 5 maanden geleden
Dank voor acceptatie. Meteen maar n vraag. Heeft ooit iemand druiven of appelhout gebruikt om whisky of andere drankjes mee te kleuren en geuren zo ja hoe waren de ervaringen…zacht, medium of zwaar getoast?