-
Harms antwoordde op het onderwerp "Wasda?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist zurig als braaksel. 70% gerst, wat tarwe, haver, havervlokken en roggevlokken. Geen glucose toegevoegd. Verder ook geen enkele additieven.
-
Harms antwoordde op het onderwerp "Wasda?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
@alchemist en @Robbert,
Dank heren, mogelijk dat de afdichting van mijn aftapkraan niet wort-bestendig is. En zurig ruikende wort laat geen alarmbellen rinkelen?
We blijven gewoon doorgaan. 😀 -
Harms antwoordde op het onderwerp "Wasda?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Ziehier de foto
20220102_083941.jpg -
Harms antwoordde op het onderwerp "Wasda?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
🤔 Dat moest ik even opzoeken. Ik denk het wel. In ieder geval is de amylase actief geweest, ik heb je jodiumproef uitgevoerd en alle zetmeel leek omgezet naar suikers. Mocht je iets anders bedoelen dan hoor ik het graag…. Read more»
-
Harms antwoordde op het onderwerp "Wasda?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Hi Robbert,
Dank voor de snelle reactie, gemakshalve in twee fasen 65 en 72 graden. Beide fasen van een uur. -
Harms posted a new topic "Wasda?" – 3 jaren, 4 maanden geleden
Beste stekers, Graag wend ik me tot het stookforum met mijn vraag. Even vooraf: Ik ben Harm, ben een enthousiaste stoker en heb me de afgelopen acht jaar bezig gehouden met fruitdestilaten ( appel, pruimen, kweepeer), sugarmashes en marceraten. Een… Read more»