Forum antwoorden aangemaakt
RE: Mijn ketel klaar voor Odin's whisky? Is deze ketel zo vies dan? |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Vraag voor de echte electricien Ho wacht, Ik zeg niet dat ik er geen zin in heb. Maar ik zeg er geen verstand van te hebben. Als jullie dan met termen aankomen waar ik niet mee weet hoe ik bijvoorbeeld krachtstroom heb of vandaan mo... |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Vraag voor de echte electricien Ik heb hier totaal geen verstand van?? |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Mijn ketel klaar voor Odin's whisky? Hi, hij heeft al 2 dagen in de azijn gestaan en heeft 3 uur uit staan stomen. Of hij goed is, geen idee. |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
Mijn ketel klaar voor Odin's whisky? Hey, ik wil morgen graag Odin's whisky gaan stoken. Ik heb een batch van 12,5L klaargemaakt. De opbrengst zal dus erg laag zijn. Hoeveel liter denken jullie? En hoe vaak moet ik het verstoken en voor,... |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Metaal/aardesmaak Alles boven de 70% is mijn voorloop en niet te zuipen. Alles na de 55% is naloop en smaakt naar natte hond. Hoe doe jij dit? |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Smaak van een neutraal gemaakt van suiker,water en gist Hoi Lucien, wat Jantje vertelt klopt. Ik heb dit al vaker gelezen, dit geldt ook voor wijn. Maar het kan wel maar beperkt. Echt laten rijpen is beter. Je kunt met deze methode dus geen 30 jaar rijpen ... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: hoeveel turbogist Hoi, in principe vermenigvuldigt gist zich. Meer toevoegen betekend dus dat het sneller gaat. Als je minder neemt, zou het dus wat langer moeten duren. Hoe deze tabel precies uitziet, geen idee. Maar ... |
In forum Gist vragen |
7 jaar geleden |
Vraag voor de echte electricien Hallo, weet iemand van jullie hoe ik dit mort bevestigen in mijn Magarych, if wat ik nog nodug heb? |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Metaal/aardesmaak Chrisv, is de smaak niet tr sterk bij 1x stoken? En doordat je maar 1x stookt hrb je dus heel erg veel voor- en naloop? |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Metaal/aardesmaak Ik ga dit zeker testen. Mooi geschreven! |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Metaal/aardesmaak Hoi Rob! Wij hebben beide een even grote ketel lees il net. Het maken van cuts is idd erg lastig in een 12l ketel! Ik heb overigens ook koper, maar wel een alembiek. Hoe meet jij jouw alcohol? Een par... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Waarom zelf stoken? - Mijn ervaring... Op naar deel 2! |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Metaal/aardesmaak Hoi! Ik heb wel eens geproefd, en dan was het niet aanwezig. Maar echt lekker vond ik dat niet :p |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
Metaal/aardesmaak Hoi, ik heb bij mijn laatste runs allemaal, ongeacht wat het is en hoe goed il de ketel ook schoonmaak een licht metaal achtige smaak. Ik kan het ook omschrijven als een aardesmaak. Het zit er een bee... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |