-
Jörgen Hornung liked forum post "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Jörgen Hornung liked forum post "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Jörgen Hornung antwoordde op het onderwerp "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@robbert topfilmpje. Weet je ook de maaswijdte van het filter??
-
Jörgen Hornung liked forum post "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Jörgen Hornung liked forum post "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
-
Jörgen Hornung antwoordde op het onderwerp "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
@robbert ok bedankt. Hoe doe je dat precies met je horrengaas? Heb je een foto?
-
Jörgen Hornung posted a new topic "Filter problemen Maischen (bourbon)" – 4 jaren, 2 maanden geleden
Goedemorgen,
Iemand een goede tip voor het juist filteren van wort? Gebruik nu een filterzak (fijn mazig) die helemaal vastloopt?? Alvast bedankt. -
Jörgen Hornung posted a new topic "Bourbon" – 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung replied to the topic "Bourbon vragen" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@alchemist super bedankt
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon vragen" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung replied to the topic "Bourbon vragen" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@kapisjon ik mis alleen iets over ph?
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon vragen" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung posted a new topic "Bourbon vragen" – 4 jaren, 3 maanden geleden
Goedemiddag stookvrienden,Graag ontvang ik wat tips voor het maken van Bourbon.Ik heb pilsmout, roggemout en mailvlokken als basis. Wat zijn de stappen die ik moet volgen mbt temperaturen, ph, tijd enz.Ik hoor het graag.Groetjes Jurro1971
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon Mais" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung posted a new topic "Bourbon" – 4 jaren, 3 maanden geleden
Goedemiddag stookvrienden,
Graag ontvang ik wat tips voor het maken van Bourbon.
Ik heb pilsmout, roggemout en mailvlokken als basis. Wat zijn de stappen die ik moet volgen mbt temperaturen, ph, tijd enz.
Ik hoor het graag.
Groetjes Jurro1971
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon Mais" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon Mais" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon Mais" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung vindt reactie "Bourbon Mais" – leuk 4 jaren, 3 maanden geleden
-
Jörgen Hornung replied to the topic "Bourbon Mais" – 4 jaren, 3 maanden geleden
@rumo bedankt 😎
- Meer laden