Forum antwoorden aangemaakt
RE: kersen vergisten vraag! Oké thnx voor de top antwoorden. Hier heb ik wat aan. Lang leve stookforum✌️ |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! Om in te haken op weinig smaak. Kun je dit achteraf nog corrigeren door wat suiker of kersensap ofzo toe te voegen. Ik heb dit probleem bijv met mijn mede ook. Had een gist gebruikt met nagenoeg geen ... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! word vervolgd? |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! Ik ook nie.... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! Ja klopt zo doe ik het op de laptop. Maar ik kan hier heel de functie niet vinden. Weet niet hoe ik de desktop versie aan krijg in mijn iPhone ? |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! Pfff alles is verwerkt. Best een werkje. En dat in die hitte. Gister na werktijd gekoeld opgehaald en vandaag zaten er al beschimmelde plekken bij de kneuzingen. Kilootje verlies. Had niet langer moet... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! de kersen zijn binnen en ze zien er erg goed uit voor "afgekeurde gekneusde etc" elke keer als mijn dochter voorbij de keuken loopt ben ik er een paar lichter:-/ en dat voor die 2eurie de kilo |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! Bedankt voor je toelichting. Oké du s als ik het goed begrijp... ik ga alleen vergisten naar een alcoholhoudend sapje niet destilleren. Haal ik dus vooraf de steeltjes en eventuele blaadjes eraf. En ... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! ik gebruik wyeast liquid yeast for cider en meadin de omschrijving in de webshop stond dat ie ook geschikt is voor fruitsoorten. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! foto lukt even niet word vervolgd |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! oke thnx. wat betreft je keuze voor gist.voor fruitvergisting. zit er veel verschil in resultaat? ik gebruik voor mijn mede degene op de foto |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! maar betreft de pecto... die bezinkt naar de bodem? en tap je af?ook als je kraantje wat centimeters boven de bodem zit? |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! oke. ik had eens begrepen dat je dan alles lekker mengt en daardoor wat minder restsuikers over houd. en dus meer vergist voor een wat hoger persentage |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! het zijn gekneusde beschadigde die niet goed verkocht kunnen worden. 2euro de kilo. weet niet of dit duur is maar in de winkel zijn ze aanzienlijk duurder iig. wilde veertig kilo halen.meer kan ik nie... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: kersen vergisten vraag! oke. nou las ik alleen dat je uit pitten en stelen het giftige ''pectolose''? krijgt. als ik ze laat zitten moet ik hier dus iets mee.ik lees dat na het vergissen wat voorloop weg word gegooid. nu is ... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |