-
Theresa antwoordde op het onderwerp "op den goeden weg ….." – 3 jaren, 7 maanden geleden
@maartn welkom op het forum .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "op den goeden weg ….." – 3 jaren, 7 maanden geleden
@maartn framboos en kruisbes zijn minder om geschikt om door vergisten en destileren er een likeur uit te maken . Beter om deze in alcohol te macereren . Wilde bramen kun je prima vergisten de kweek bramen beter macereren. Voor… Read more»
-
Haak antwoordde op het onderwerp "op den goeden weg ….." – 3 jaren, 7 maanden geleden
@maartn
mooie hobby die veel tijd kost.Maar ook veel plezier oplevert
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "op den goeden weg ….." – 3 jaren, 7 maanden geleden
@maartn welkom . Aardbeien hebben van zichzelf een vrij fragiele aroma . De pulp kun je daarom het besten ondanks dat de suiker waarde van aardbeien tussen 3 tot 10% zo puur mogelijk houden. Weinig of geen suiker toevoegen en… Read more»