Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Malinowsky

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Malinowsky

@malinowsky

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Beerenburger kruidenbitter recept" – 3 jaren, 7 maanden geleden

    @malinowsky voorloop en naloop scheiding doe je inderdaad bij de 2e overhaal   Inderdaad probeer de temperatuur zo veel mogelijk gelijk te houden.   11 liter in 4 uur is wat erg lang maar goed .  Oplopen naar 95 graden is wel…   Read more»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Beerenburger kruidenbitter recept" – 3 jaren, 7 maanden geleden

    @malinowsky je moet ten alle tijden voor smaakarme alcohol 2 x overhalen. Ook het optijd verwijderen van voor en naloop is belangrijk . Wanneer je een brug temperatuur aanhoud van rond 78,3 graden en je kunt ook de temperatuur goed…   Read more»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Beerenburger kruidenbitter recept" – 3 jaren, 7 maanden geleden

    @malinowsky wat voor alcohol heb je gebruikt ?  Waaruit en hoe overgehaald. 
    Zeepachtig zou iets van vetzuren / carbonzuren. kunnen zijn .

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Aangenaam" – 3 jaren, 9 maanden geleden

    @malinowsky  ph is van belang voor optimale gistwerking , enzym werking , estervorming , smaakvorming , bindingen vormen. ,  Afsplitsen van delen ,  maar ook bijv bij goede werking bij Destilatie . Als je een te laag ph hebt kun…   Read more»

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Aangenaam" – 3 jaren, 9 maanden geleden

    @malinowsky wij als thuis distillateurs doen alles voor de smaak dus ook de juiste ph waarden. Bij graan tijdens en na het maischen en al het ander vooral tijdens de vergisting.

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Aangenaam" – 3 jaren, 9 maanden geleden

    @malinowsky welkom, het eerste stapje is er, maar zorg dat je volgende stappen niet te groot zijn. Ik denk dat je voor je suikerwash een turbogist gebruikt heb. Gebruik de volgende keer eens een andere gist en probeer dan te…   Read more»

  • Profielfoto van Haak

    Haak antwoordde op het onderwerp "Aangenaam" – 3 jaren, 9 maanden geleden

    @malinowsky 
    welkom!!
    die borstels worden idd zwart van het stoken .nachtje in de citroenzuur of natuurazijn en ze blinken weer
     
    en voor recepten tik je wens in de zoekfunctie… en je hebt 10 jaar werk 

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • tom182

Nieuwste topics

  • Goede vervanger voor naaldkraan T-500

    Door elflitso 20 uur geleden

  • 3x Grainfather G40 te koop

    Door Stookforum 20 uur geleden

  • Wie kan me uitleggen hoe ik deze moet opbouwen of waar ze voor zijn

    Door Anoniem 3966 22 uur geleden

  • Wat is het voordeel/ nadeel van een kijkbuis?

    Door @ndré 1 dag geleden

  • Eerste appelstook 50l alquitara, pinksteren

    Door _DaanBanaan_ 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens