-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@mariussenior Ik vermoed zoals eerder aangegeven dat je mogelijk last hebt van teveel aan foezeloliën, een mogelijkheid die ook in de industrie wordt toegepast is het zogenoemde chill-filtering, de drank flink koud maken en kijken of je een laagje bovenop… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@mariussenior het kunnen een paar oorzaken zijn . Naar eerst de vraag heb je whiskey gemaakt en met granen en mout gewerkt of wat dit topic zegt roggebrood.? En wat voor gist heb je gebruikt? Heb je met mout en… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy" – 1 jaar, 7 maanden geleden
@mariussenior misschien een te groot temperatuur verschil?