-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@mauser dank .weer iets wijzer.
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@mauser hoe gebruik je glycerine in de aanmaak van je mout
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@mauser als je de frambozen likeur opnieuw gaat stoken wat hou je dan over aan smaak
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Snoepjes likeur." – 2 jaren, 2 maanden geleden
@mauser zeker doen. Lemon&lime is 1 van mijn favoriete drankjes.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Snoepjes likeur." – 3 jaren, 1 maand geleden
@mauser ik kwam laatst een flesje druivenlikeur tegen van 3 jaar terug en de smaak was echt verbetert. Ik weet niet of dat ook met een snoeplikeurtje het geval is maar het is altijd te proberen. Ik moest het wel… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Snoepjes likeur." – 3 jaren, 1 maand geleden
@mauser we zien wel vaker dit soort experimenten voorbij komen op het forum van pepermuntjes tot drop en zo. Maar verwacht er niet te veel van, sommige noemen dit Margriet/ Libel roer receptjes(waar onder ik 😀) maar als jij het… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "2e run verdunnen met water" – 4 jaren geleden
@mauser, de fabrikant van de T500 boiler geeft aan dat er minimaal 10 liter in de boiler moet.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "2e run verdunnen met water" – 4 jaren geleden
@mauser hangt van water kwaliteit af van water wat je gebruik .
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "2e run verdunnen met water" – 4 jaren geleden
@mauser het maakt niet uit met wat voor ketel je stook als je het gaat verdunnen . Het hoeft ook niet exact 40 % te zijn het gaat om ontvlambaarheid van alcohol . Onder de 50 % ontsteekt het moeilijker… Read more»