Forum antwoorden aangemaakt

RE: Het grote BBQ Topic!

@haak Ziet er ook heel lekker uit 😋

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@robbert ik weet dat je niet van die moderne dingen bent Robbert maar ik ben heel blij met mijn nieuwe schrootmolen. Zojuist ook weer bijna 50 kilo geschroot 😊

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: vlugge whisky mash

@bobmeister uiteraard zit er een smaakverschil in beide. Light heeft minder peat/rooksmaak

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@rumo ik ga komende week even achter de tips van Robbert aan en wie weet 😉

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@rumo een viswinkel zeg je, het moet niet gekker worden 😁

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@robbert inderdaad, u is groots.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@robbert ik heb het net nagekeken en inderdaad zij zijn ook gecertificeerd. Ik zal eens contact met ze opnemen. Bedankt voor de tip 👍🏼

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@robbert ik zal het eens nakijken bij de Skal

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@robbert ik weet het Robbert maar ik mag enkel Skal gecertificeerde bio producten inkopen.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: vlugge whisky mash

@bobmeister wat is een groot verschil? De whisky mout light heeft een mindere peat/rooksmaak. Er is ook een peated mout en die heeft nog minder rooksmaak. Ppm slaat op het aantal rookdeeltjes (parts p...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@rumo helaas heb ik die ook nog niet gevonden. Heb wel Bio gerst vlokken, die geven een mooie graansmaak aan je distillaat.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@smipie Stookgist ken ik niet. Wat ik zou adviseren is Fermentis Safspirit C-70, Safspirit HG-1 of misschien wel Safspirit M-1

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@smipie misschien dat je wat met andere gist kunt verbeteren? Ik weet niet welke gist je nu gebruikt. Enkel mout zonder toegevoegde suiker is al een prima uitgangspunt.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@smipie volgens mij geef je zelf al het antwoord, je hebt het beste resultaat bereikt met een mengsel van mouten.

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: vlugge whisky mash

@webstorestudio mout moet gemaischt worden maar in het recept, wat jij aanhaalt, wordt gebruik gemaakt van StillSpirits Whiskey Distiller's Yeast, dat is een verpakking van 72 gram waar buiten gist oo...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
Pagina 10 / 343