Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gisting gestopt Klopt ChrisV ... alleen om nou je zelf gestookte drank mee te smokkelen naar Italië ??? Nimrax een proeverijtje is ieder uur van de dag lekker ! De hoeveelheid is soms een ander verhaal natuurlijk ? |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt Thanks! Gaat wel lukken ,is kijken of de echte Italiaanse limmoncello kan tippen aan mijn eigen stooksel ? |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt Ik heb het deksel even open gemaakt aansteker erboven ging direct uit. Het ruikt heerlijk en proeft nu al niet slecht en de ik proef alcohol! Deksel erop en het waterslot is weer actief nu. Gewoon lek... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt Bedankt Robbert vakkundig advies ? |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Gisting gestopt Kijk dat zal het probleem zijn.. dit is mijn eerste fruit vergisting. Heb tot nu toe alleen maar suiker vergisting gedaan . Ik heb alleen een vinometer maar dan moet de vloeistof al redelijk helder zi... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
Gisting gestopt Hoi allen , Van 50kg appels en peren heb ik een 25 liter sap en mijn vergistingsvat gegooid. Een half uurtje belucht met een pompje dan champagne gist en voedingszout erbij. De andere dag stond het al... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
Schrobbelaer ?? Iemand een idee hoe schrobbelaer wordt gemaakt ? En uiteraard of je dit dan zeg kan doen. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Zal me via hier nog ff voorstellen. Ik ben Olaf uit het mooie Zeeuws Vlaanderen . Ik ben al jaren liefhebber van borreltjes, biertjes en wijntjes. Maak met regelmaat limoncello, porto en kruidenbitter... |
In forum Stel je even voor... |
6 jaar geleden |