Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

PatBolk

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van PatBolk

@patbolk

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van Robbie

    Robbie antwoordde op het onderwerp "Vintage Badel Sljivovica Old Plum Brandy" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @patbolk lekker hoor, genieten.  Daarna lekker wat vlees van de bbq 😉    Denk aan cevab cici ( de gehaktrolletjes ) Uvijac (kip gevuld met kaas spies omwikkeld met spek) Sharska Pljeskavica ( half om half gehakt gevuld met kaas…   Read more»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @patbolk hoger op meten werk je meer op de dam temperatuur waarop het over komt . De lager geplaatste thermometer eerk je meer richting de kook temperatuur van de vloeistof . Heeft allebij voordeel maar is ook hoe werk je…   Read more»

  • Profielfoto van Murmillo

    Murmillo antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @patbolk grappige plek de temp. Ik heb hem indd in het tussenstuk.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Vintage Badel Sljivovica Old Plum Brandy" – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @patbolk gewoon lekker opdrinken of met vanilleijs , noten en fruit er een pruimen sorbet mee

  • Profielfoto van marcel1966

    marcel1966 antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 2 maanden geleden

    @patbolk welkom unne echte limbo, en dich hubst un moj potke.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk gebruik schone melasse mag ook rietsuiker melasse zijn . Daaruit stook je de drank en dat voeg je toe aan de granen alcohol .
    3: 1 tot 1:1 wordt wel gebruikt .
    Als variant kun je ook melasses mee vergisten. 

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk ja geduld is een heel belangrijk punt bij dranken maken . Ja er is wel verschil in Jenever en korenwijn . een korenwijn is in de regel iets sterker dan Jenever. En gemaakt van gerst , mais en rogge…   Read more»

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk ja het kan zeker nog steeds gisten .   Dat geborrel van een waterslot is een bijkomstigheid . Een waterslot is niets anders dan een stankafsluiter en GEEN indicator betreft vordering gisting . Wanneer er minder druk is zal de…   Read more»

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk Klinkt als een goed plan 👍 
    Vroeger daar wel gelachen ja, gebeurden aparte dingen.
     

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk dan wonen we niet zo gek ver van elkaar, een minuutje of 5 met de auto.
    Mariaberg ben ik al een tijd niet meer geweest, voordat alle huurhuizen gesloopt werden daar kwam ik er nog wel eens.

  • Profielfoto van Stephan

    Stephan antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk hoeft niet hoor, kan gewoon hier. Als je 7 berichtjes/antwoorden hebt geplaatst kun je foto’s uploaden.

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk haha dat ligt eraan wie je het vraagt. Voor mij is de verkeerde kant die van Wyck.

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk Ai ai ai 🤣  kins neet alles höbbe.

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "Even voorstellen….." – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk welkom op het forum . 
    Leuk dat je al zo enthousiast bezig bent .
     

  • Profielfoto van Robbert

    Robbert antwoordde op het onderwerp "graanjenever maken: recept? Werkwijze?" – 4 jaren, 3 maanden geleden

    @patbolk in principe zou een keuken zeef afdoende zijn .
    Ja je kunt verhoudingsgewijs Inderdaad wisselen . 
    Je kunt ook iets schuiven in rogge en mais iets verhogen hierdoor krijg je iets zachtere smaak . 

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

Nieuwste topics

  • Cider brouwen: welke gist?

    Door brice3010 1 dag geleden

  • Handleiding Meten = Weten set

    Door Stookforum 2 dagen geleden

  • Review stookwinkel en Win shoptegoed!

    Door Stookforum 3 dagen geleden

  • Percentagepuzzel

    Door Wijnand 1 week geleden

  • Wie is Wijnand?

    Door Wijnand 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens