Forum antwoorden aangemaakt
RE: Maischen met t500 idd dat het een dikke pap moeilijk is met 9kg mout. krijg je met een roerstok ook bijna niet rond. Maar als je maisch kan je best in de t500 met een dubbele bodem werken dan brand het niet aan en op d... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Maischen met t500 Figaro met de maisch kit heb je toch nog geen werveling? RuMo het aanbranden heb toch enkel voor als er geen werveling is. van daar dat ik zn agitator interessant vond.je moet niet constant zelf roere... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Maischen met t500 moet enkel nog een goede roerder hebben de test was niet goed nog eens op internet zoeken Dirk hou u op de hoogte |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Maischen met t500 een motorreductor van een paar € met toerental regeling van bij ali |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Maischen met t500 Dit gaat wel met de T500 ik heb het kraantje gedemonteerd en een thermowell in de plaats gezet. De ketel blijft dus origineel. en daar de temperatuurvoeler in van de Inkbird. en op de Inkbird sluit ik... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: werken met een essence ok iedereen voor jullie reacties ga het zeker eens proberen zo |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Jan blijkbaar springt het wel terug van 2020 naar 2017 op blz 21 |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: werken met een essence ok ben mee met jullie uitleg en hoe ik van 94% naar 40% laat dalen. en ben niet goe mee hoeveel suiker je in water moet oplossen. ik vind blijkbaar niet direct hoeveel gr je hier voor moet gebruiken. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
werken met een essence Goedemorgen iedereen Mss een stomme vraag maar heb nog nooit met een essence gewerkt en wou het toch een proberen wat het geeft. gebruiken jullie suiker water gekocht uit de winkel of maken jullie dit... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: update forum bedankt idd proficiat aan al die er aan gewerkt hebben, idd effe aanpassen aan de wijzigingen en het is veel sneller top goe gedaan mannen |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! ja onder forums onder mijn profiel had ik al gekeken maar daar staan die ik met de oude site niet meer bij die ik volgde. Ik had er daar van gin en Wisky en ddm over zijn kolom . |
In forum Moderator Club! |
5 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! @Jan een vraagje mss doe ik het verkeerd maar als ik vb bij recepten bovenaan in de zoek balk Gin in vul en zoek kreeg je vroeger de topics over gin. Nu lukt het me niet om deze te vinden. En de topic... |
In forum Moderator Club! |
5 jaar geleden |
RE: Cuarenta y Tres recept @RvdH waar haal je die? @Jan bedankt voor de link had die ook al gezien maar dacht dat er veel meer kruiden zouden inzitten bij de originele samenstelling. vandaar de vraag |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! Kan je de topics nog vinden je je vroeger volgde ? |
In forum Moderator Club! |
5 jaar geleden |
RE: Meld bugjes in het nieuwe forum Topic! Dikke proficiat Stephan en Jan effe wennen maar ziet er echt top uit |
In forum Moderator Club! |
5 jaar geleden |