Forum antwoorden aangemaakt
RE: Tussentijdse Stookforum meeting? Om het weer even onder de aandacht te brengen gooi ik het na overleg hier in de groep om te kijken of er enigszins animo voor is. lekker simpel als in gezamelijk een terrasje pakken, gewoon vanaf de... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Ik hoop het, anders zal ik eerder dan verwacht een bestelling bij je plaatsen haha |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Oke, ja ik heb dus geen basismout genomen en daar toevoegingen aan gedaan. Blijkbaar dus alleen toevoegingen samen gedaan haha. Verhoudingen zijn. 1 kg carared 1 kg carafa special 2 kg special w 2 kg ... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Munckerik, super bedankt! Dan weet ik wat ik straks in het vervolg bij jou kan bestellen ? Enig oordeel over de keuzes van de samengevoegde moutsoorten? Alchemist, ja ik ben zelf alleen bang om brak... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. De zilte smaak komt van de zoute zeewind wat neer slaat op de vaten en dan het hout penetreert dus hoop dat met het weken in zout water na te bootsen. Als ik een test ga doen met 1 liter doe ik 0.75 l... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Ik snap je helemaal Alchemist en zelf ben ik ook meer van de peated. Alleen de peat maakt het lastig om smaken te isoleren en herkennen. Daarom een mooi basis zonder peat eerst daarna aanpassen en met... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten. Dat klinkt wel goed! Ik denk dat ik op den duur ook eens in die richting een recept ga samenstellen afgeleid van jou bevindingen Alchemist ? Heb nu op dit moment wat staan te vergisten van 4 soorte... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: De omslag Gaaf man! ? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Weekend!! Cheers allemaal |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Tussentijdse Stookforum meeting? Verslaving? AA? Ik noem het gewoon "voorliefde voor" ? Murmillo, kom je naar Rekken! Kilometertje verder kunnen ze ook vast nog wat leren ?? Maar zoiets klinkt mij niet verkeerd en zou ik best naar ... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Effe de knuppel in het hoenderhok Top! Van harte met de aanwinst! |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Trouwens, ik heb aan kastanjehout genoeg. (10 tal korte stammen van rond 10 tot 15 cm.) Ze komen uit eigen tuin en ong. 8 maand geleden gekapt. Voor wie wil kan ik hockeypucks afzagen van een 2 cm di... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. @ Catnip, in de kast boven de oven is ook nog een goed idee voor in de koudere tijden. Dat ga ik zeker onthouden! Je hebt er weer leuk wat leesvoer neer gezet. Ga ik van de week eens op mijn gemak doo... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Helemaal mee eens chris! Maar dan wil ik wel thuis zijn... om eventueel de dop los te kunnen maken tegen overdruk en ik ben overdag niet veel thuis helaas. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Op dit moment heb ik even niks in de maak. Ga van de week als ik tijd heb een 25L mash maken van het hard mocha whisky bio brouwmaat recept. En ik heb nog een kilo of 8 aan verschillende moutsoorten l... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |