Forum antwoorden aangemaakt

RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos )

Hier is ook een prachtig sample terecht gekomen van Robbert zijn whiskey. Voor de neus vanuit de fles overheersend peatig maar vanuit het glas komt er een zoet zurig ondertoontje in de geur. (Zeker ...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Als de stookwinkel niet langer wil kun je altijd nog chefkok worden Jan!!

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Ziet/zag er goed uit! Lekker man!

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Laatst al een extra spatel en tang gemaakt voor bij de Dutch oven. mooi gelukt, maar zo'n spit voor de bbq is nog wel een tof idee! Haha van Erik alleen nog een eenzaam botje over om te showen dat ...

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Top! Nou ik ga eens opzoek naar die boeken! Past een kalkoen of gans wel in een gemiddelde bbq? Ik ben heel benieuwd naar dat resultaat! Zelf heb ik geen spit maar misschien dat ik mezelf nog wel iet...

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Wow!! Dat zag en ziet er heerlijk uit Jan! Die short-ribs hoe je ze gisteren had zien er perfect uit!! Daar kan geen food-truck tegenop haha Hier is zometeen een beenham aan de beurt, roken op waln...

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Gaaf te zien zo met de curve! De "zone" had ik toen ook last van met de pulled pork. Duurde voor mij een uur voor hij weer begon te stijgen. Zal heerlijk ruiken ofniet? Indianen rookpluimpjes boven de...

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Van beef & steak! Heerlijk Jan!! Dat word smullen, vergeet de foto's niet voor je alles op eet haha

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Dankje Jan! Hier is nog niet veel open naast de cafetaria, dus de Dutch oven gaat zo aan de ketting.. Geniet ervan Jan! Ik krijg ook wel weer zin om een afhaal te doen haha

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Klinkt goed Chris! Je boft maar met zo'n schoonfamilie ?

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Mountain man breakfast ?? Uit de gietijzeren skillet pan op de eigenbouw Dutch-oven driepoot.

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Oeh dat klinkt ook niet verkeerd! Ik hou me aanbevolen voor de daaropvolgende foto's haha Nu we het toch over de BBQ hebben, vanwege corona gaat het dus hoogstwaarschijnlijk allemaal niet door... In...

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Vervolg op wat eten we vandaag

Ziet er verdomde goed uit!! Klinkt als een lekker recept! Hier ook weer heerlijk op 120°C een stuk varkenshaas aan het roken.

In forum De kookhoek

4 jaar geleden
RE: Aardappelen drank

Stevie, beste advies komt van Robbert ? Mijn idee/ervaring, mocht je een iets heldere vloeistof in je vergist emmer willen.. indien je een brouwketel hebt met aftap kraan, je vergistemmer eronder en e...

In forum Spirits

4 jaar geleden
RE: Stookforum barbecue 27 juni 2020

Gaaf! Geniet ervan! Jij hebt de grote broer van wat ik heb. Daar zul je prachtige producten vanaf krijgen!! Kijk dat zijn handige tips ja! Wat betreft de watten in de hals gebruik ik een rubber dop va...

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
Pagina 1 / 19