Forum antwoorden aangemaakt
RE: Het grote BBQ Topic! Beste resultaat krijg je met gekookte lijnzaadolie, let wel op of het gekookt is of niet. Gekookt haalt de vlammen in het hout omhoog en verhoogt zijn natuurlijke kleur. Niet gekookt haalt de vlammen ... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Het grote BBQ Topic! Dankje Jan, vast wel toch?! Oefening baart kunst! Zou je zo een green egg in kunnen plaatsen inplaats van een weber. Als het straks klaar is kom ik ong. op een 500 euro aan materialen alleen. Smeedij... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. 6 dagen rijpen waarvan elke dag 1 tot 1.5 uur au bain marie op 40 a 50°C dus dit versneld het ook enorm. Zelf hou ik wel van de stevige highland whisky. Zal naar mijn persoonlijke voorkeur uit gaan ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Ik ook absoluut niet hoor, maar ik weet wel wat ik lekker vind. Dus ik blijf met proeven tussen de samples heen en weer gaan. Proef je steeds meer. Wel tusentijds water erbij drinken anders blijft de ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. De test van de Vodka gerijpt op verschillende houtsoorten voor smaak en kleur combinaties. Hout is dus onbehandeld hout, in stukjes gehakt.2 uur op 200°C getoast in de hete lucht oven. De geuren deden... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. @ Catnip, komt eraan! Zal het zo posten. @ Alchemist, haha nouja geen gek idee. Een vriend is hobby hovenier, heeft op dit moment Amerikaans en Europese zomer eik liggen. Kan zo een deel af laten za... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Grainfather reinigen Oke, ja duidelijk! Kalk aanslag is hier wel een probleem met hard kraanwater. |
In forum Grainfather |
6 jaar geleden |
RE: Het grote BBQ Topic! Haha bedankt Chris, betekent veel! Bbq fan word je vanzelf, een paar keer zelf wat roken of low en slow grillen en je denkt: zo goed krijg ik het zelfs niet in een restaurant ? |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Wow, leuke foto's Catnip! Wel een enorm verschil in houtskleur na het toasten ja! Maar het kan inderdaad anders reageren komende uit de kern of jongere ringen van het hout. Toch wel apart om het zo ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |
RE: Het grote BBQ Topic! Oke, hier zitten ook grote bbq fans dus het is niet off topic ondanks dat het bouwen is haha. Ben nog niet helemaal klaar (weber erin monteren en blad erop) maar dit is het verjaardags kado voor mijn ... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Grainfather reinigen Hoe bedoel je het zo nu en dan zuren van het koper Robbert? Een run doen met specifiek zuur? |
In forum Grainfather |
6 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? ??? en 100% bio |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Vakantietijden Stookwinkel Wilg 0.0 ??? dat heeft potentie! Weer een idee erbij voor de Willow enterprise haha |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Vakantietijden Stookwinkel Kan niks anders zeggen dan mooie foto's! Vooral die eerste! ? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Vlierbes port maken. Catnip, mijn favoriete drank is whisky maar alles gerelateerd aan stoken en rijpen van drank vind ik reuze interessant! Dus bij deze geen sorry nodig, ik lees het net zo aandachtig mee! |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
6 jaar geleden |