Forum antwoorden aangemaakt
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rumo Ok, voor een volgende vergisting gooi ik het er bij in, waarom mineraalpillen? |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rumo Wanneer doe je die 2 thee lepeltjes in de brouwemmer, gelijk met de bakkersgist of daarvoor nog tydens het roeren van de suiker? |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rumo Bedankt voor je linkje, ik heb al een beetje info opgezocht betreft Marmite, schijnt nogal sterk en zout spul te zijn, Hoeveel doe je in een 21 L brouwemmer, ik las over theelepeltjes? De te... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @robbert Ik luister aan de emmer of ik bubbels hoor, de temperatuur zit rond de 23 graden dmv een aquariumverwarming die er in hangt |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rumo 21 L emmer met 3 bakjes roggebrood van Bolletje, 84 gram bakkersgist, 4.5 kilo suiker, staat na een week helemaal stil, RuMo dat Marmite, heb je daar een plaatje van, er zijn veel verschillen... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @robbert Ik ben nog zoekende n deze materie en kreeg de tip deze roggerecept eens te proberen, en daar ben ik nu mee bezig echter na m n 84 gram bakkersgist staat het weer redelijk stil daar boven i... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @robbert Ik heb er nu 12 X 7 gram=84 gram in gedaan, er komt meer roering, 3 a 4 week laten uitgisten? |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, Zijn we weer even retour!, Nah, we zijn onderweg met het roggerecept, er staat nu in de douce een 21 L brouwemmer te wachten totdat de gist besluit ook eens wat te gaan doen, tot nu vanaf gisteravon... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Robberts workshop anno 2023 @grensjager2 Ik weet niet op welk niveau grensjager1 is blijven steken, echter grensjager2 kon prima koken, vergelijkbaar met Robbert level van stoken, tja moet een beetje rijmen he!? 😎 ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari. Mooi gesproken, helemaal mee eens, het was een goed verzorgde workshop, moet je eens mee maken! 😎 😊 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
Robberts workshop anno 2023 Zo we zijn weer thuis na een dagje wiskye proeven, hips, 😊 Vanmiddag bij Robbert op bezoek geweest voor de workshop maichen,Onderweg 3 X verreden, de weg die ik normaal neem naar Drachten gaa... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Gaan we doen, kijken hoe dat gaat, echter ik moet eerlijk bekennen nog niet te zijn begonnen met het roggerecept echter ga het zeker proberen in tyd, de ingredieenten zijn er wel al dus, ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @robbert Ik ga er gemakshalve wel vanuit wanneer ik steeds het hetzelfde recept gebruik en ik deze opschrijf (Rinus-55 tip) dat de data redelijk consistent kan zijn toch? Bij een volgende stook zal i... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @rinus55 Bij mij kwam er ook helder waterachtig alcohol uit m n airstiller, heel schoon en doorzichtig, heb toen ik het op de fles deed er een smaakje toe gevoegd, eccenses?, dat spul stonk wel, ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: M n aller eerste keer suiker wash destilleren, @hilly Dankjewel Hilly 😎 😊 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |