Forum antwoorden aangemaakt
RE: Whisky stookwijn @robbert ik heb gister ook stookwijn gemaakt voor wiskey mais/rogge/ en mout en kwam op een gs van 1055, moest hem laten afkoelen en vanmiddag was die al spontaan aan het gisten???, heb er voor de ze... |
In forum Stookforum |
11 maanden geleden |
RE: Even voorstellen @joshido welkom en veel lees plezier |
In forum Stel je even voor... |
12 maanden geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Of het is gewoon mijn smaak niet maar vind het te zuur, wel vol van smaak |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 jaar geleden |
RE: Voorloop @psycat hier het zelfde met die klote beesten, en er lopen in de avond nog wel egeltjes rond ook. Soms wel 20 naaktslakken op een avond |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Voorloop @psycat meestal hoef er niks bij, ten zei het reukloos is maar van graan en druif is mijn ervaring dat ze er gewoon in gaan en verzuipen. ze zijn ook gek op kattenbrokjes om te lokken. |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak @murmillo straks ff liggen te koelen IMG_20240630_150105_resized_20240630_050551142.jpg |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 jaar geleden |
RE: Voorloop @psycat ik steek de bbq er mee aan en ontsmet duiven spullen, verdunnen onder de 10% en je heb een prima slakken val |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Voorloop @twisted ik vind 400 ook erg veel, ik doe 200 op de zelfde hoeveelheid maar ik probeer ook met ruiken en proeven de juiste cuts te vinden en dat vind ik best moeilijk maar je leert het vanzelf beter t... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 1 Deze verleden jaar gemaakt en laat ik nog tot dec rijpen IMG_20240629_154402_resized_20240630_085017615.jpg |
In forum Recepten |
1 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 1 Ben ook wat aan het proberen met onrijpe walnoten IMG_20240629_154250_resized_20240630_084949142.jpg |
In forum Recepten |
1 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak ga dit weekend ook mijn cider uit de kruipruimte halen, ben benieuwd wat de smaak is geworden |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
1 jaar geleden |
RE: alcohol stoken eerste keer @prins staat vast ergens op het forum maar 2 kilo op 10 liter water is normaal met bakkersgist, circa 50 gram gist per 10 liter, ik gebruik vaak appels sap halve liter op 10 liter, gebruik je turbo sh... |
In forum Stel je even voor... |
1 jaar geleden |
RE: Recept voor de "echte" Limoncello @barry50280 ik haal ze bij een ecoplaza vestiging en daar zit geen kolerezooi op |
In forum Likeuren |
1 jaar geleden |
RE: Eerste poging wijn maken @robbert ik snoei sinds het resultaat van verleden jaar regelmatig bij en dat maakt idd een heel verschil. afkloppen maar hij is kerngezond en deze winter alles wat luis aantrekt weg gezaagd. tientale... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Eerste poging wijn maken @robbert knip jij je druivenstruik ook bij? ik heb hier 1 druivenstruik van 16 meter lang rond de tuin groeien, druiven zijn ronduit smerig om te eten maar verleden jaar er een heerlijk drank van gest... |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |