Forum antwoorden aangemaakt
RE: vergeten oude wijn stoken @johans leuk! Goed te horen 😁 ben benieuwd naar ons resultaat. Volgende week vrijdag |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: vergeten oude wijn stoken @robbert dank robbert! Het is home made wijn! Van eigen druif Van afgelopen zomer/winter. |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: vergeten oude wijn stoken @johans ben benieuwd of het wat geworden is?! Wij krijgen deze week een liter of 12 witte wijn die ook niet super is qua smaak. Ben benieuwd wat er uit komt na stoken |
In forum Het Café (praathuis) |
1 jaar geleden |
RE: ketel foto Een foto toevoegen lukt wel. Maar meerdere foto's in een bericht lukt me niet. IMG-20240119-WA0023.jpg |
In forum Mijn installatie |
1 jaar geleden |
RE: ketel foto Heeft iemand een duidelijke uitleg voor mij hoe je meerdere foto's kan toevoegen aan een onderwerp met je mobiel!? Ze zijn al verkleint naar 200 a 300 kb |
In forum Mijn installatie |
1 jaar geleden |
RE: 1e keer distilleren @robbert dank je voor de duidelijke uitleg! We zijn bezig om aanpassingen te doen aan de ketel (de hoed) welke materialen onderdelen van koper kan je daar voor gebruiken? Of hebben jullie gebruikt? |
In forum Mijn installatie |
1 jaar geleden |
RE: 1e keer distilleren @alchemist gebruik jij die ook? Ik moet zeggen dat het richting het eind van de stook ook erg aan het blazen en zuchten was. (de ketel dan) 😂 |
In forum Mijn installatie |
1 jaar geleden |
RE: Hollandsche CCVM ketel Mogge @rvdh oké 👍🏻 Ik heb van me ruw stook een goede 11 liter van +/- 40 a 42 % Die kan dus in ene keer in me kleine ketel om fijn te stoken?! Was ook 15 liter dacht ik IMG-202... |
In forum Mijn installatie |
1 jaar geleden |
RE: Meergranenborrel, klaar in 1 week, Tried and True Recipy Dankje @robbert Essentie is om Whisky's te maken. Info van het filmpje kwam uit het maken van whisky deel 2. ( leuke filmpjes btw 👍🏻) Die geluiden zijn me nu redelijk bekend na een ee... |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Hollandsche CCVM ketel @rvdh na dat je de fijn stook hebt/had gedaan. Wat of hoeveel blijft er dan nog achter in je ketel? En kan je halverwege de ketel open maken en bij vullen? |
In forum Mijn installatie |
1 jaar geleden |
RE: Meergranenborrel, klaar in 1 week, Tried and True Recipy Heb om cirkelt. Daar heb ik een extra tempratuur voeler geplaatst om verschil te constateren tussen de andere meter. Maar ze zijn exact gelijk IMG_20240110_152018.jpg |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Meergranenborrel, klaar in 1 week, Tried and True Recipy @rumo dank je voor de Feedback. Bij @robbert op zijn filmpjes een grotere hoed gezien. We zijn ook aan het verzinnen om dat om te bouwen zodat de "uitlaat" een groter gat word. Waar zou je de temperat... |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Meergranenborrel, klaar in 1 week, Tried and True Recipy @alchemist Bedankt voor je info! Kunnen we hiermee aan de slag. Stook begon te lopen om half 10 en gestopt om een uur of 6. Dus volgens mij niet heel snel gestookt denk ik zelf. Flessen zijn exact eve... |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Meergranenborrel, klaar in 1 week, Tried and True Recipy Beste, Afgelopen zondag hebben wij onze eerste oefenstook gehad (me vader, broer en ik) Van ruwe rietsuiker 10kg en 4 potten appelstroop. Verdeelt over 2 vergist vaten. Totaal +/- 53 a 54 liter stookw... |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: Stookwijn van Suiker en Turbo Gist voor beginners @odevie bedankt voor het mee denken! Helaas heb ik die ruimte niet daarvoor 😉 |
In forum Stooktips |
1 jaar geleden |