Forum antwoorden aangemaakt
RE: Hoe haal je eenvoudig sap uit de appel? Rind....= tijd. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Hoe haal je eenvoudig sap uit de appel? Dat is het voordeel van "lopen klooien" daar leer je van en maakt je volgende drank alleen maar beter. Er is veel info te vinden in de diverse onderwerpen, neem de rind om er door heen te lezen en je ... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat Ik zie nu wel op mijn checkout pagina dat je geen voorkeurdag voor levering meer kunt opgeven. Ze hebben zichzelf wat ingedekt denk ik. Aha, vandaar dat ik het over het hoofd zag. Lastig dat staken, v... |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Appels vergisten Gister 20 kilo appels voor een prikkie gekregen, vandaag maar met de sapcentrifuge het sap zonder suiker en de pulp apart met wat extra suiker op een vat zetten. Bij de pulp wat pecto-enzyme. Maar wa... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat Mede voor gezorgd dat de score 5/5 is:-) Elke keer netjes verpakt ontvangen en de hulplijn is snel en zeer geduldig geweest voor de beginnersvragen, eigenlijk zoals het stookforum is. Allebei top! |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat Na een hoop gelezen te hebben over de mouten en de invulling hiervan om een "recept" voor whisky te maken mijn bestelling weer bij Bio-Brouwmaat gedaan. Sta alweer te trappelen om te beginnen. Nog eve... |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Tomatenwijn afhevelen als vergisting geheel voorbij is ,afhevelen als alles goed bezonken is waardoor je zo minimaal mogelijk gist meekrijgt . Dit zal beter gaan met een grotere hoeveelheid. Ik had nu 1,5 liter ... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Tomatenwijn Ben heel benieuwd Jan,ziet er goed uit. Wacht nog even jouw eindproduct af. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: walnoot likeur 2 10 dagen zijn ingegaan......... |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Tomatenwijn Zooo..... dit klinkt allemaal nog een beetje abrakadabra. Zal er eens mee gaan inlezen. Hoe kan je dan het beste overhevelen zonder al te veel zuurstof erbij te laten komen? |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: DDOS Attack op Stookwinkel/Stookforum het weekeinde komt er aan,dus de vlam onder de ketel,dames en heren stokers ga er voor En zo is het!! Krijg alweer de kriebels want er staan stoken te wachten.... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: DDOS Attack op Stookwinkel/Stookforum Ik duim mee Jan, een beetje "unheimlich" zo zonder het forum. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? @Erik: Ik zat op 1048 Erik dus dat gaat helemaal goed komen. @Robbert: morgen maar eens even de noten kraken... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Tomatenwijn Nou..... 13%. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: wat stoken jullie op dit moment ? De Bio-Brouwmaat whiskey heeft nog even nodig dus heb ik een turbo suikerwash gestart en nu aan het stoken voor het recept van Robbert, walnoot likeur 2... |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |