Forum antwoorden aangemaakt

RE: DDOS Attack op Stookwinkel/Stookforum

Humor heeft zo zijn eigen publiek maar dit soort verdient er geen.

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Ik denk dat het alcoholpercentage ongeveer 12 รก 14% is, zal morgen even meten met de vinometer.

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Ik heb bakkersgist gebruikt, het zal beter gaan met een wijngist en lagere temperatuur begrijp ik. Wat denk ik ook heeft meegespeeld is dat er bij het overhevelen zuurstof is bijgekomen. Trek een wijn...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Na dat ik de wijn een aantal dagen koel heb weggezet was vandaag de dag om te proeven. Helaas is de smaak en kracht teveel weg om het lekker te vinden. Alcohol smaak was overheersend. Het is niet geli...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Proef er van, maar jenever is niet mijn ding. Maak de jenever graag voor die ouwe. Ik het plezier van de stook en hij van de drank ๐Ÿ˜‰

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: wat stoken jullie op dit moment ?

Ik ben een jonge jenever aan het stoken. Degene die ik al had gemaakt smaakt naar "Notaris" volgens een ouwe rot die al jaren aan de jenever is. Omdat hij niet zo gek is op de Notaris ben ik bezig met...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Oke thx, overload aan informatie te verwerken... krijg je er van met de diverse "drankjes"... ๐Ÿ™‚

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Ik vergist vrij koel, dan duurt het langer. Waarom het koeler vergisten?

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Gisteravond de wijn overgeheveld om te klaren. Uiteraard even geproefd..... wat een lekkere smaak zeg. Hoe simpel en verbluffend resultaat. Dat wordt tomaten verzamelen...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Bevriezen ipv stoken

Wordt ook gedaan met bijvoorbeeld wijn, nachtje in de vriezer. Dan een beetje los roeren/prakken en op een theedoek in de sladroger. Draaien en je hebt ongeveer 35% alcohol. Makkelijk voor een likeurt...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
RE: Experiment met Ultrasonic cleaner

Wat een verschil!!! Dit gaat sneller dan op temperatuur verouderen. 4x 15 min op 35gr en de smaak was veel zachter en de scherpte er af zoals ReneR al vermelde. Daarna zelfde ronde maar dan met eiken...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Eerst door de appelvreter, daarna in de hydropers. Krijg je daar ook het velletje van de tomaat mee weg/af? Wil deze liever niet mee vergisten. Na het koken is het even vissen maar wel te doen..... bi...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Tomatenwijn

Eerst door de appelvreter, daarna in de hydropers. Krijg je daar ook het velletje van de tomaat mee weg/af? Wil deze liever niet mee vergisten. Na het koken is het even vissen maar wel te doen..... bi...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 jaar geleden
RE: Experiment met Ultrasonic cleaner

Ondertussen ook een ultrasonic apparaat in huis. Vandaag maar eens aan de slag met 2 liter rogge - eat natrual cereals whisky. 1/2 liter apart en de rest behandelen in de ultrasoon. Ergens vanmiddag m...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
RE: Even voorstellen.... Bio-Brouwmaat

Na de Whisky Mocha nu met de Straight Rye bezig. De Mocha is aan het rijpen maar de geur en smaak was al erg uitnodigend.... Dus ben zeer benieuwd naar de Rye, op het gemak bezig,muziekje aan, tempera...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
Pagina 12 / 13