-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Turbogist op fruitwijn?" – 2 jaren, 5 maanden geleden
@riesjaar een goed product / gist heeft geen actief kool nabewerking nodig . Elke nabewerking geeft residu . Ook actief kool . Het zij in zweem het zij in smaak . Ook actief kool laat smaak residu . @spouterace… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Oude appelwijn, veilig of niet?" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@spouterace calvados stook je ook op een andere wijze en ketel type.
Een charantaise geeft juist dat extraatje in smaak wat calvados ook calvados maakt . -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Oude appelwijn, veilig of niet?" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@spouterace zo jij beschreef lijkt het mij geen probleem om er een appelbrandy van te stoken.
Voor een Calvados mist de vaste stof / pulp .
-
Haak antwoordde op het onderwerp "Oude appelwijn, veilig of niet?" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@spouterace zo als Robbert al zegt als je voorloop en naloop weggooit is er weinig tot geen kans op metly of zo Je zal eerder een buil op je hoofd hebben omdat je dronken van je stoel viel omdat je… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Oude appelwijn, veilig of niet?" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@spouterace als pitten zijn gekneusd en mee vergist kan er een verhoogde hoeveelheid ethylcarbamaat of Cyanide aanwezig zijn . Ook zou er wat methyl in kunnen zitten . Het zijn immers appels. En je proeft dit niet. De hoeveelheden zullen… Meer lezen»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@spouterace Ik ben met een soortgelijk apparaat begonnen en heel af en toe gebruik ik m nog, er is zeker drinkbare drank mee te maken 👍 . De redenen dat ik er van af gestapt ben waren het volume en… Meer lezen»
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Voorstellen" – 2 jaren, 6 maanden geleden
@spouterace
welkom Dennis,
Cheers alvast, groet, @ndré😎🥃