Vond forum berichten leuk

RE: Iets terughoudend maar nieuwsgierig.

@stephan hoi Stephan . Er is een klein printje of zo ingekomen zodat de warmte dimbaar is . Een thermometer aansluiting. Ik heb nu een brede rand gekregen die ik vast kan maken in de koperen alambiek ...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: De evolutie van het Stookforum

@stephan. Bijna blinde paniek!!!! We kunnen niet meer normaal communiceren.... Veel succes Stephan, je lijkt wel een netbeheerder 😎

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: De evolutie van het Stookforum

Geplaatst door: @stephan @thekid klopt, die link in aan de zijkant moet erin worden gecodeerd, maar dat wilde ik eigenlijk pas doen als het forum goed blijft draaien met i.c.m. de chatbox ... Top! ...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: De evolutie van het Stookforum

Geplaatst door: @stephan We zijn de chatfunctie opnieuw aan het testen met een nieuwe versie. Even kijken of die een niet al te grote belasting op het systeem is waardoor het forum weer traag wordt. ...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: 98%

Met stoken is max 95.6% mogelijk en dat ga je niet met een t500 bereiken. Wil je 98% of 100% ethanol kijk dan deze video moleculaire zeef voor het binden van het water.

In forum Stooktips

4 jaar geleden
RE: Alcohol terugwinnen

Zo he he, eindelijk een keer geprobeerd. Eerst begonnen met 1L foute limoncello en daar calciumcarbonaat aan toegevoegd per grap, echter was de pH al prima en er ontstond geen schuim. Daarom gewoon ma...

In forum Stookforum

4 jaar geleden
Chatbox

Yess we hebben nu ook een chatbox, hoop dat er veelvuldig gebruik van gemaakt gaat worden. Het grote voordeel is veel directer communiceren, vraag en direct antwoord ( tenminste dat hoop ik 🙂 )

In forum Het Café (praathuis)

4 jaar geleden
RE: De evolutie van het Stookforum

Leuk die chatversie, hoop dat het blijft werken en standaard word toegepast hier op het forum.

In forum Stookforum

4 jaar geleden
RE: Goed adresje voor ingrediënten .

Deze topzaak begrijpt straks niet waarom de kilozakken jeneverbessen ineens als warme broodjes over de toonbank gaan 😆

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Goed adresje voor ingrediënten .

Net optijd. Jeneverbes en overige kruiden voor jenever stonden al op het boodschappen lijstje 👍 👍

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@stephan well hè, je moet ut je jezelf well zo makkelijk mogelijk maken.. Vergt heel veel geduld dat stoken, dus mn eigen goed voorbereiden.. 😜

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@ronald71. Leuk keteltje! Ga je denk ik veel plezier aan beleven. Zie ik het nou goed dat je naast een urinoir staat te stoken? Rechts op de foto. Je gaat toch niet alles meteen weggooien?? 😜 ...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Goed adresje voor ingrediënten .

Ik dacht een goed adresje te hebben, blijkt dat ik het dubbele betaal voor 1kg jeneverbessen. Daarom hartelijk dank voor deze informatie.

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Enorme schuim tijdens gisten

@harryd1969 wat moesten we toch beginnen zonder al die goede adviezen van Robbert.

In forum Gist vragen

4 jaar geleden
RE: Even voorstellen

@stephan is een keteltje van 10 ltr met alles erop en eraan.. Heb die getest met alleen water, en doet het perfect.. Since gisteren heb ik 20 ltr water met 8 kg suiker en gist in een vast gedaan, en d...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
Pagina 13 / 21