-
Robbert antwoordde op het onderwerp "snuisterige Jurançon plantjes" – 9 uren, 57 minuten geleden
Dit jaar wordt een goed jaar voor mijn juracon.
IMG_20250606_201030630.jpg -
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 15 uren, 39 minuten geleden
@tom182 niet nog eens bijvoegen . Afwachten en als er geen verandering is na 5 dagen stoken
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "walnoot likeur 2" – 15 uren, 41 minuten geleden
@gerard01 eerst 0,8 liter toevoegen. Jr kunt altijd na zoeten .
-
Kees22 antwoordde op het onderwerp "Opruiming 32 kilo Melasse Cans, donderdag van 17.00 tot 20.00" – 1 dag, 6 uren geleden
Mooi aanbod. Maar donderdag is al bijna voorbij en ik woon te ver weg om op de fiets even langs te komen.
-
Robbert vind forumbericht "Dropshot maken" – leuk 1 dag, 13 uren geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 1 dag, 13 uren geleden
@tom182 wanneer iets staat te gisten ook al is het traag NOOIT in roeren ! 40 gram unibrew is op 20 – 25 liter eigen echt het minimale. Het is een vergelijkbare met bakkersgist. Wacht nog een weekje af …. Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Hans" – 4 dagen, 13 uren geleden
Welkom! Veel plezier hier.
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 4 dagen, 13 uren geleden
Welkom! Veel plezier hier
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 5 dagen, 9 uren geleden
@mccorner waarom surrogaat dropshot met smaak en kleurstoffen maken terwijl het immers niet moeilijk is om een gezond product te maken .
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 5 dagen, 9 uren geleden
@rummy-dummy top daar ga ik over twee weken naar toe. THNX
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 5 dagen, 10 uren geleden
@tom182 klopt maar je gebruikt het verdunt naar 12 % .
-
Robbert vind forumbericht "Sugarwash aanvullingen?" – leuk 5 dagen, 10 uren geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 5 dagen, 10 uren geleden
@big-g het lost inderdaad ook op in water op kamertemperatuur maar bij hogere temperaturen lost het sneller op en het help bij inverteren . Geinverteerde suikers ( mono saccharide )vergist sneller en met minder afval dan gewone tafel suiker. (Disaccharide) … Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 5 dagen, 10 uren geleden
@rummy-dummy waar heb je het gevonden?
-
Murmillo vind forumbericht "DaanBanaan stelt zich voor" – leuk 5 dagen, 11 uren geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Naloop" – 6 dagen, 6 uren geleden
@kees22 kook temp van ethylcarbamaat is 185 gr . Je zou dus denken dat het niet overkomt maar net als andere alcoholen bind het zeker omdat het al ethyl moleculen bevat aan ethyl. Het lift mee . Nee je liegt… Meer lezen»
-
Kees22 antwoordde op het onderwerp "Naloop" – 6 dagen, 7 uren geleden
@robbert Nou ja: ik concludeerde het uit rapporten van onderzoeksinstituten met de waarschuwing om het destillaat in donkere flessen te bewaren. Daar werd bij gezet, dat de reactie onstuitbaar afloopt als zij eenmaal begonnen is. Het kleinste sprankje licht zou… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 6 dagen, 17 uren geleden
@tom182 wanneer je niet de 80 gr stap doet blijven er inderdaad nog actieve enzymen. Nu is het niet alleen de alfa en bèta maar ook een aantal aan coenzymes. Deze kunnen zeker nog invloed hebben op smaak vorming en… Meer lezen»
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "DaanBanaan stelt zich voor" – 1 week, 2 dagen geleden
@_daanbanaan_ prachtige ketel man. waarvandaan?
-
Murmillo vind forumbericht "DaanBanaan stelt zich voor" – leuk 1 week, 2 dagen geleden
- Meer laden