DrankDier
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 1 juni 2022
Estimable Member
Volgen
@robbert Exact dit is wat ik dacht, dus wanneer nodig en mog...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@haak nee je houdt een deel van hetgene dat je na de stook o...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@mccorner Jij bedoeld dat je een deel dunder toevoegd ipv wa...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Rum stoken

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@robbert Bedankt. Waterstof peroxide hebben we wel staan. De...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@robbert Wij willen de origenele Amaretto proberen. Zou jem ...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@janman Er zijn meerdere opties mogelijk: - Traditioneel: ...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@robbert Wat is uw amaretto recept dan als ik vragen mag? Wi...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
de genoemde botanicals zijn uiteraard niet perse alleen de b...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
@janman Qua dosering wordt vaak aangeraden om de volgende ve...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
Interessant om te lezen. Vooral als je verder gaat zoeken we...

In forum Het Café (praathuis)

3 jaar geleden
@robbert Daar ben ik me van bewust. De gehele opbrengst zit ...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Gisteren de mash gedestilleerd. De bruktemp kon ik dit keer,...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@robbert okey geheel duidelijk en logisch dit. Thanks voor d...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
@robbert Dat is goed om te weten! Dus u beweerd eigenlijk ju...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Pagina 8 / 9

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?