DrankDier
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 1 juni 2022
Estimable Member
Volgen
@tjerk als je met de t500 reflux kolom stookt zal een 30L em...

In forum Stooktips

3 weken geleden
@haak Sws geen suiker toevoegen aan fruit vergistingen behal...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 maand geleden
@haak Hij heeft nog 3kg suiker erbij gemieterd nu. Dus dan g...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 maand geleden
@rinus55 je zegt start sg nooit geweten maar je zegt ook dat...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 maand geleden
@psycat Ik geloof je op je woord. Ik heb helaas geen tuin du...

In forum Het Café (praathuis)

1 maand geleden
@psycat Ik lees verder nog dat de zaden zachter en geuriger ...

In forum Het Café (praathuis)

1 maand geleden
@psycat Mijn ervaring met engelwortel is dat je er niet veel...

In forum Het Café (praathuis)

1 maand geleden
@ruben124 Omdat je alcoholpercentage van je mash tijdens de ...

In forum Stel je even voor...

1 maand geleden
@ruben124 Backset is enkel de vloeistof. Je gaat je rum eers...

In forum Stel je even voor...

2 maanden geleden
@ruben124 De rum waar ik het over had is Smith & Cross. ...

In forum Stel je even voor...

2 maanden geleden
@ruben124 tien graden is idd niet optimaal. onder de 15C is ...

In forum Stel je even voor...

2 maanden geleden
@ruben124 Tof dat je rum wilt maken! er zijn voor rum meerde...

In forum Stel je even voor...

2 maanden geleden
De kookpunten van diverse esters liggen vaak hoger dan die v...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@hasselaar Max volume is 25L. Minder kan er ook in

In forum Mijn installatie

2 maanden geleden
Je kan je met alcohol gemacereerde vruchten na het filteren ...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
Pagina 1 / 9

©2023 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?