DrankDier
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 1 juni 2022
Estimable Member
Volgen
Ja ik wil m wel. ik stuur je ff een DM

In forum Vraag en aanbod

9 maanden geleden
@skoelie In de Caraïben is het voor sommige rum producenten ...

In forum Recepten

11 maanden geleden
@tjerk Ik heb zelfs een keer 5L van 40% in de t500 gehad voo...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@haak dat is zeker waar. Mooiste smaken krijg je denk ik gew...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@ciderfan Maar als je een paar dagen wacht is de suiker die ...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@tjerk als je met de t500 reflux kolom stookt zal een 30L em...

In forum Stooktips

1 jaar geleden
@haak Sws geen suiker toevoegen aan fruit vergistingen behal...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@haak Hij heeft nog 3kg suiker erbij gemieterd nu. Dus dan g...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@rinus55 je zegt start sg nooit geweten maar je zegt ook dat...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
@psycat Ik geloof je op je woord. Ik heb helaas geen tuin du...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@psycat Ik lees verder nog dat de zaden zachter en geuriger ...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@psycat Mijn ervaring met engelwortel is dat je er niet veel...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
@ruben124 Omdat je alcoholpercentage van je mash tijdens de ...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@ruben124 Backset is enkel de vloeistof. Je gaat je rum eers...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
@ruben124 De rum waar ik het over had is Smith & Cross. ...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
Pagina 1 / 9

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?