hobbyman
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2016
Reputable Member
Volgen
update tijd. De sour-mash smaakt heerlijk, kan niet wachte...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
zoo, goeiemorgen. zie nu pas dat ik het al gemeld haha. ik d...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
ik stook op vuur dus dat is ook al anders. maar je moet in r...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
ik heb een 50 liter van destylandia, die gaat als een jekko....

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
ik heb een soort gelijk iets gedaan, ik heb gewoon mais bij ...

In forum Spirits

7 jaar geleden
inderdaad wat Chris zegt: Zuur. Als alles goed gaat vergiste...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Ik open de deksels ook vaak, gewoon even om te proeven en te...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
dan kan de deksel er wel weer op

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Onder voorbehoud + 2 anders +1. ligt er net ff aan of de vri...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Onder voorbehoud + 2, ik kom er later nog wel op terug. het ...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
ik ben niet geheel bekend met de oechsle meter maar heb t ev...

In forum Spirits

7 jaar geleden
wat voor aardappelen gebruik je? idd wat munckerik zegt, als...

In forum Spirits

7 jaar geleden
mijn eerste vraag is: wat heb je gedaan? heb je de hele gis...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
ff rekenen voor Chris. 90 kg druiven = volgens het grote in...

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Tijd voor een update. De mash is voor de 1e keer verstookt. ...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Pagina 14 / 22

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?