|
ik maak (met de airstill) steeds cuts van de spirits run, da... In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
|
Het kan zijn dat de rozijnen behandeld zijn met zwaveldioxid... In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
|
@Nimrax , pectine bevindt zich in schillen, steeltjes, pitje... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Bespoten fruit: naar verluid zou het wassen van appels met e... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Hey Koperstoker,
er zijn heel wat stokerijen die fijne rond... In forum Het Café (praathuis) |
8 jaar geleden |
|
Een evenwichtsreactie tussen alcohol en zuur levert een este... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Esters hebben een lager kookpunt dan alcoholen omdat ze geen... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
de geuren en smaken en hun chemische informatie In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
The Science of Distillation of Alcohol Distilleries Document... In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
|
Hey Suzevoke,
nee, ik ben er nog niet aan begonnen en heb... In forum Stookforum |
8 jaar geleden |
|
Chris,
waar haal jij de verschillende chips? Gewoon in het ... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Rob,
heb je al geproefd? De smaak is heel wat zachter gewor... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Chris,
hoeveel gram chips per 5 liter gebruik je? En hoe la... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Het “moeilijke” van deze methode is het vermogen van de micr... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |
|
Met mengen bedoel ik het potje rechtop houden en zachtjes ci... In forum Stooktips |
8 jaar geleden |