munckerik
munckerik
Groep: Moderator
Deelgenomen: 23 juni 2016
Titel: Lid
Volgen
Prachtig project weer! En creatief zo met een tajine.

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Komt de scherpte niet door de suikeralcohol Heike? Om een ...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
SG 1.000 zal hij niet gaan halen denk ik maar het zal zeker ...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Klaringsmiddel is niet echt nodig maar zorg wel dat je de CO...

In forum Stooktips

5 jaar geleden
Vloeibare actieve kool is wel aan te bevelen wanneer je turb...

In forum Stooktips

5 jaar geleden
Dit was ook zo'n vies experiment ?

In forum Recepten

5 jaar geleden
Moet je wel de variant met suiker nemen en niet die met zoet...

In forum Recepten

5 jaar geleden
Hoi Robbert, ik lees het nu pas. Bij deze al hartelijk dank!...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Je kunt inderdaad eerst met 20 liter beginnen. Ook langer d...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Dat is geen fout, dat komt uit het originele recept E...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Wanneer je slechts 1 grote pan hebt zou ik de BIAB (Brew In ...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Ergens stond een typo, bij de maish stappen 75ºC waar 65ºC m...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Dat was het ? Is meteen na jouw bericht aangepast.

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Jan, aging die beschreven is, is een voorbeeld/methode die v...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Maisch temperatuur was aangepast toch Eric. Moet je me even...

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
Pagina 19 / 343

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?