Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Prominent Member
Volgen
Hi Alchemist Inderdaad wat gevreesd kon worden dat 150...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Vergeten te vermelden dat ik die paar kg verschroot heb. Do...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hi Robbert en Alchemist Ik zou inderdaad niet willen m...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Lijkt me een leuke combinatie. Gaan die 150 graden sommig...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Tarwe vergisten

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Shalom Alchemist Op uitzondering van de citrus, angelica, ...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
@alchemist 1000000% correct Indien je de kruidnagel kan...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Picon biere of picon vin blanc is hier in noord frankrijk he...

In forum Recepten

2 jaar geleden
Hi Alchemist Mooie combinatie, heel dicht bij mijn gel...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Hoi Alchemist Voor mij bitter gebruik ik een orthodoxe met...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Hi Alchemist De eerste versie die ik ga maken, om het gehe...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

2 jaar geleden
Hello Aangezien de mispel heden ten dage vrij onbekend is,...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Inspirerende topic. Het heeft me gemotiveerd om kweeperen ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Yep lijkt me rijp. Maar, verhoogt het suikergehalte niet...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hello Mijn mispels blijven voorlopig nog aan de boom. Met...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Pagina 11 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?