Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Prominent Member
Volgen
Als ik het goed begrijp, is het dubbelgestookte gefermenteer...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
@murmillo En ? Hoe smaakt het ?

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Hi Robbert Lijkt me OK en ga ik proberen. Het lijkt me we...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Hi Robbert Genieten van een absint terwijl de buren carbid...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Hi Rinus Leuk die likeuren maar ik hou het op de smaak van...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Shalom Robbert Hier je Danzig recept uit 1916. Lijkt me e...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Salaam Robbert Danzig gold nooit gedronken maar het zou ca...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Kerst en Nieuw

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Shalom Dr oetker en welkom. Ik stook al 2 decennia op gas ...

In forum Stel je even voor...

2 jaar geleden
Hi Rummy Zonnepanelen en een electrische kookplaat ? Wat...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert Shalom Robbert Alsem + Anijs + Curacao schille...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@rumo Hi Rumo Zelf stoken (en uiteraard koken) met ingr...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert Thanks Robbert De Alsem Artemisia Absinthium, ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Als uitsmijter een laatste observatie van 2023 Alsem (absi...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Hi Mana Vergist je de bramen of macereer je die ? Ik kan...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Pagina 6 / 42

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?