Pulle
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 28 augustus 2021
Reputable Member
Volgen
Vandaag gestookt. Echt alles volgens de regels gedaan, ma...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Kokende kersen. Ruikt heerlijk.  IMG_20220622_220319...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Gisteren kersen geplukt in Gorssel. Kilo of 15. Gekookt...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@kroon Niet schudden of roeren,laat de natuur haar werk doe...

In forum Recepten

2 jaar geleden
@lummel In Gorssel bij Deventer staat een kersen boomgaard ...

In forum Recepten

2 jaar geleden
@alchemist Dankjewel voor de hulp. We zullen de fabriek ee...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@alchemist Temperatuur is 23.9 graden. Ph boven 4 is goe...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@alchemist net even gemeten. De ph zit zonder toevoeging op ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@alchemist De calcium carbonaat vooraf toevoegen is geen ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@alchemist Het rode is idd 1000. En wat er onder staat kan...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Begin sg 181. Ik kan 't niet lezen, maar 4mm onder 't rooi...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Rietsuiker melasse

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@robbert M'n reserve, daar zat er al 1 bij. Scherven bre...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@ndre Dit was een stookwinkel dobber met glazen maatglas. ...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
@alchemist Duidelijk. Ik gebruik ze hoofdzakelijk voor kle...

In forum Het Café (praathuis)

2 jaar geleden
Pagina 4 / 20

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?