Skoldt
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2017
Reputable Member
Volgen
@Suzevoke Mijn laatste batch was begin SG 1.100 eind SG wa...

In forum Recepten

7 jaar geleden
Ik weet dat een smaak moeilijk via tekst te omschrijven valt...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Ik weet niet of je deze bedoelt, maar het enige enzym van be...

In forum Recepten

7 jaar geleden
Er bestaan verschillende recepten, geen enkele is de beste ....

In forum Recepten

7 jaar geleden
de poeet komt wakker in mij vanavond enkel maar mais-whiske...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
gelukkig was je geen melasse aan 't verstoken, dat was pas e...

In forum Spirits

7 jaar geleden
ja hoor

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Ik wil ook even mijn ervaring delen inzake rum. Ik heb 6 po...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Stokjes uit Ghana ... hmmmmm Doet me denken aan mijn vakant...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Als je dan toch nog eens overhaalt, denk ik als je je neutra...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Om je lekker even in de Appalachen te voelen ... moonshine k...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Frambozen zijn uitstekende smaakafgevers dus je destillaat z...

In forum Spirits

7 jaar geleden
Hydrometer. Met een hydrometer meet je begin SG. Na je ver...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Net even mijn notitieboekje erbijgenomen en gezien dat mijn ...

In forum Likeuren

7 jaar geleden
Ik gebruik 'brandy' in de meest algemene betekenis, zijnde e...

In forum Likeuren

7 jaar geleden
Pagina 13 / 25

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?