Ik ben met dezelfde ingrediënten opgevoed Jan en ik ga mezelf ook eens wat meer verwennen met een goede lunch ipv een boterhammetje. Voordeel van thuis lunchen hahaha.
Binnenkort weer eens mijn Weber Smokey Mountain Cooker gaan zoeken in de tuin. Vorig jaar twee stukken buikspek in 9 uur slow cooking gegaard en daar babi pangang van gemaakt. Heerlijk!
Geweldig! Ken jij op youtube Mingfang Tijgerkop? Daar vind je echt alle gerechten van de afhaalchinees in het nederlands en ze zijn echt goed. Ook babi pangang, pekingeend etc.. makkelijk en echt lekker.
Die gaan we opzoeken, ken hem (nog) niet.
Het is een chinese dame, de tijgerkop is in de chinese keuken de chefkok. Zij was chefkok in het chinese restaurant van haar broer. Je ziet aan de reacties dat mensen stuk voor stuk eindelijk het recept hebben gevonden zoals zij het kennen van hun chinees. Heel leuk kanaal.
Het is idd een haar 🙂
Leuke recepten daar ga ik veel plezier aan hebben. Bedankt voor de tip Jan!
En jij bedankt voor je chimichurri recept ?
De smaak verbetert inderdaad na een nacht in de koelkast, lekker zeg! En hij is behoorlijk pittig, heb ook de pitjes er in laten zitten en de Tabasco helpt natuurlijk ook wel mee 🙂 Dat wordt weer een top lunch!
Wij gaan zo het recept maken en morgen BBQ-en. Vandaag halen we maar een pizza het is veel te warm. Laat Mario het maar doen. Toch maar een Italiaan. Of ben ik nu fout?
Daar gaat morgen weer iemand genieten 😉