Meldingen
Alles wissen

Bife De Chorizo Con Cimichurri

Pagina 2 / 2

Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik ben met dezelfde ingrediënten opgevoed Jan en ik ga mezelf ook eens wat meer verwennen met een goede lunch ipv een boterhammetje. Voordeel van thuis lunchen hahaha.

Binnenkort weer eens mijn Weber Smokey Mountain Cooker gaan zoeken in de tuin. Vorig jaar twee stukken buikspek in 9 uur slow cooking gegaard en daar babi pangang van gemaakt. Heerlijk!  

 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Geweldig! Ken jij op youtube Mingfang Tijgerkop? Daar vind je echt alle gerechten van de afhaalchinees in het nederlands en ze zijn echt goed. Ook babi pangang, pekingeend etc.. makkelijk en echt lekker.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Die gaan we opzoeken, ken hem (nog) niet.

 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Het is een chinese dame, de tijgerkop is in de chinese keuken de chefkok. Zij was chefkok in het chinese restaurant van haar broer. Je ziet aan de reacties dat mensen stuk voor stuk eindelijk het recept hebben gevonden zoals zij het kennen van hun chinees. Heel leuk kanaal.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Het is idd een haar 🙂

Leuke recepten daar ga ik veel plezier aan hebben. Bedankt voor de tip Jan!

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

En jij bedankt voor je chimichurri recept ?

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De smaak verbetert inderdaad na een nacht in de koelkast, lekker zeg! En hij is behoorlijk pittig, heb ook de pitjes er in laten zitten en de Tabasco helpt natuurlijk ook wel mee 🙂 Dat wordt weer een top lunch!

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Wij gaan zo het recept maken en morgen BBQ-en. Vandaag halen we maar een pizza het is veel te warm. Laat Mario het maar doen. Toch maar een Italiaan. Of ben ik nu fout? 

 

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
Topic starter
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Daar gaat morgen weer iemand genieten 😉

 

Beantwoorden
Pagina 2 / 2
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?