Ja hou het maar geheim,zou ik ook doen.smakelijk.ik eet rijst met kip en gemengde groente.en koffie mijn bier is op.da’s jammer.pak wel een borrel?
Haha al gelukt. Pulled pork.
Heerlijk zeg
Ziet er goed uit Bauke! Smakelijk ????
Lespaul, het is idd geen goedkope hobby. Ik denk soms ook wel eens dat ik voor het geld dat in deze hobby zit behoorlijk vaak naar een restaurant had kunnen gaan. Een gebraden kip bij de jumho kost 6,00, 2 voor een tientje. Voor de prijs van mijn spit had ik 40 vers gegrilde kippen warm en eetklaar kunnen ophalen.
De regel die ik op de diverse bbq fora steeds weer tegenkom is dat wanneer je minder dan 5 keer per jaar van plan bent de green egg te gaan gebruiken je het geld beter aan restaurantbezoek kunt uitgeven.
Maar liefhebbers als wij weten dat wat wij van de bbq afhalen kwalitatief zo hoog is dat je dat in een restaurant niet snel zal vinden. Niet omdat ze het niet kunnen maar omdat de kostprijs van de goede producten te hoog ligt om een fatsoenlijke prijs ervoor te kunnen vragen, de bereidingstijden te lang zijn etc. Je kunt niet voor een heel restaurant spareribs 6 uur lang indirect garen. De kok kost ook geld. De spareribs worden gaar gekookt in een marinade en kort afgegrild. Wel lekker maar niet zoals wij ze maken.
Mijn uren als hobbykok zijn voor mij gratis en ik geniet enorm van deze hobby, ook al ruiken mijn kleren en mijn haren nu helemaal naar rook ??? commercieel zou ik niet meer achter de kachel willen staan.
Ziet er zeker goed uit (zal al wel op zijn nu ?)
Een hobby mag geld kosten ?
Maar idd het niet allemaal het goedkoopste spul.
En nu dat er veel mensen dit jaar thuis blijven, gaan de prijzen van de voeding nog harder omhoog.
Vreemd maar waar, de supermarkten hebben gouden tijden.
De prijzen zijn daarbij 20% gestegen.
Hier in België zeggen ze, vanwege dat we geen reclame mochten maken, zijn de prijzen zo hoog.
Maar zonder het te melden 20 cent eraf doen, vergeet het maar.
De aardappelen bij AH 3 kilo 3.99, 1Kilo 1.99 , zonder blikken of blozen.
Hoe was jouw Iberico gisteren Erik? Was je net zo enthousiast er over als ik?
Ziet/zag er goed uit! Lekker man!
Als de stookwinkel niet langer wil kun je altijd nog chefkok worden Jan!!
Dat is ie al. Zn schoonpa Harry ook.
Oh die was geweldig lekker. Hij liep op tot 71ºC en toen bleef hij daar steken dus kon ik de rest op mijn gemak klaarmaken. Er is maar een kotelet overgebleven en die heb ik vanavond koud gegeten. Erg sappig wat je al zei en mooi rosé. Ik kreeg gisteren nog het boek "Hete Kolen Compleet". Staan heel veel gebruikerstips in en lekkere recepten natuurlijk ?
Thnx mannen. Ik heb nog een beetje in de vriezer maar was indd. Geslaagd en dat voor een prikkie.
ziet er lekker uit... hier kreeg je geen spierpijn van he? ?