Meldingen
Alles wissen

Baijiu


Berichten: 150
Topic starter
(@snurrebreut)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Hoe de Chinezen drank stoken:

 

Beantwoorden
7 reacties
Berichten: 3546
(@nimrax)
Lid
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Interessant weer Snur,
Doe mij maar nummel 11 op menukaalt!

Beantwoorden
Berichten: 1677
(@wiliam)
Noble Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Sorghum, eenkoren, Gierst ,millet, emmertarwe, durum, spelt. Volgens mij zijn er nog veel meer soorten te testen. Sorghum is ook gewoon een soort maïs. In Amerka geteeld als veevoeder.

Beantwoorden
Berichten: 579
(@stierke)
Prominent Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

En er wordt ook bier van gebrouwd. Zie hier

Beantwoorden
Berichten: 318
(@hobbyman)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik heb vorig jaar een jaar in China gewoond voor werk. Ik zal mijn persoonlijke ervaring met de vele malen baijiu in 4 woorden met jullie delen:
Gatverdamme, niet te zuipen!

Ik vind het echt mega goor. Ik wens diegene die het wilt maken en drinken veel sterkte toe.

Groet

Beantwoorden
Murmillo
Berichten: 2690
Admin
(@murmillo)
Famed Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Dat is duidelijke uitleg!

Beantwoorden
Berichten: 334
(@lespaul)
Reputable Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

smaken verschillen....

 

Beantwoorden
Berichten: 318
(@hobbyman)
Reputable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Het is ook mijn persoonlijke ervaring. Maar over het algemeen hetgeen wat ik heb meegenomen naar Nederland werd niet door mijn omgeving gewaardeerd als een smaakvol drankje met enige mogelijkheid tot herhaling van nuttigen?
Maar ik zou het iedereen aanraden om een keertje te proberen, gewoon voor de grap

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?