Hoe de Chinezen drank stoken:
Interessant weer Snur,
Doe mij maar nummel 11 op menukaalt!
Sorghum, eenkoren, Gierst ,millet, emmertarwe, durum, spelt. Volgens mij zijn er nog veel meer soorten te testen. Sorghum is ook gewoon een soort maïs. In Amerka geteeld als veevoeder.
Ik heb vorig jaar een jaar in China gewoond voor werk. Ik zal mijn persoonlijke ervaring met de vele malen baijiu in 4 woorden met jullie delen:
Gatverdamme, niet te zuipen!
Ik vind het echt mega goor. Ik wens diegene die het wilt maken en drinken veel sterkte toe.
Groet
Dat is duidelijke uitleg!
smaken verschillen....
Het is ook mijn persoonlijke ervaring. Maar over het algemeen hetgeen wat ik heb meegenomen naar Nederland werd niet door mijn omgeving gewaardeerd als een smaakvol drankje met enige mogelijkheid tot herhaling van nuttigen?
Maar ik zou het iedereen aanraden om een keertje te proberen, gewoon voor de grap