ja dit is voor 10 liter eindproduct. Als je een groot vat van 100 liter hebt kun je dit 1 op 1 over nemen ander moet je even de gewichten delen
Destilatiemout besteld bij munck. Nu nog op jacht naar tarwe en rogge.
Kan trouwens nergens meer op de site de instructie voor het maken van gist alla Robbert terugvinden. Misschien is dat voor nu ook nog een stap te ver. Eerst maar eens meergranen alcohol en jenever maken. met gist van Jan. Beetje sponsoren voor het in de lucht houden van het forum.
@dewitteLinde Dan wordt dan een bakkersgist of fermentis C70 .
Of eventueel een mangrove jack west coast .
Destilatiemout besteld bij munck. Nu nog op jacht naar tarwe en rogge.
Als het goed is wordt morgen e.e.a. afgeleverd. Roggemout en tarwemout heb ik ook 😉
Als ik recept van Robbert goed lees gaat er ongemoute Rogge en tarwe in
Die haal ik bij een molenaar
Ik heb inderdaad enkel mouten en Robbert heeft het zelfs over meel.
Grof gemalen meel gebruiken of fijn geschroot
Maar geen roggemout en tarwemout?
Mouten kunnen gebruik uiteraard maar smaak vorming zal anders zijn .