Meldingen
Alles wissen

Double Snake C Star Vodka TurboGist (mijn 2de suiker wash ervaring)

Pagina 3 / 5

Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Mooi dan heb je nu bevestigd dat het jouw woorden waren. Ik neem niet de moeite om in oudere postings te gaan bladeren maar daarnaast kom ik in jouw vocabulaire ooK de woorden kwal tegen, of blaaskaak. Zeggen we tegen jou toch niet? 

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Persoonlijk heb ik het niet zo op betweters die het altijd beter menen te weten en altijd het laatste woord moeten hebben. Je moet het me maar vergeven maar die indruk had ik al van je toen ik me begon in te lezen op het forum waar je botste met andere gebruikers, en het vaak ook nog eens aantoonbaar bij het verkeerde eind had (mooi voorbeeld te vinden in de discussie “welke giste voor welk resultaat” )

 

Een nickname en een avatar heeft natuurlijk niets met de persoon te maken en is heel zwak om dat als argument te gebruiken.

Vele mensen op dit forum kennen mij al sinds 16 maart 2016 en zijn mij dankbaar voor de vele inzendingen en tips.

Jij zit er pas sinds 1 mei 2017 op en denkt even je een mening te kunnen aanmeten over mij.

Je probeert even met een inzending van mij van 31 mei 2017 mij neer te sabelen wat niets met mijn huidige inzending te maken heeft en laat alleen maar zien hoe zwak je argumenten zijn. Bah, wat een griezel ben je.

 

Beantwoorden
Berichten: 265
Topic starter
(@sj44k)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Maar dat was niet het punt. Het ging erom of de waarnemingstemperatuur hetzelfde is als de temperatuur in het gistvat en dat is niet zo, afgezien van het feit dat in Nederland het weer nog al eens kan schommelen.

Nee daar ging het nou juist NIET om dat is JOUW interpretatie van een grafiek waar in nota bene duidelijk studeerkamer staat en niet gistvat temperatuur.

En jij kiest voor de bewoording dat dit een ZINLOZE meting is, en beroept je daarna op dat ik niet tegen opbouwende kritiek kan?
Klik even hier  (punt 2.1) zodat je nog eens na kunt lezen wat Constructieve/opbouwende kritiek nou precies betekent.

Iets afserveren (wat je dus doet door iets zinloos te noemen) heeft niets met opbouwende kritiek te noemen.

Gezien de reacties hieronder ben ik trouwens niet de enige die zich stoort aan jouw manier van schrijven / communiceren, en lijkt het er meer op dat jij niet openstaat voor opbouwende kritiek.

Wie de schoen past .... 

Beantwoorden
Berichten: 772
(@johndoe)
Prominent Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Raar, mijn indruk was dat Sj44k een mens is en zijn menig evenveel bijdraagt dan die van jou. Ik wist niet dat de datum van inschrijving op dit forum je belangrijker maakte

Ik vind trouwens dat Sj44k zijn mening heel vriendelijk heeft gegeven en volledig correct is.

Jij kiest trouwens je naam en avatar dus het zegt wel degelijk iets over jou

Beantwoorden
Berichten: 265
Topic starter
(@sj44k)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

 

Een nickname en een avatar heeft natuurlijk niets met de persoon te maken en is heel zwak om dat als argument te gebruiken.

Vele mensen op dit forum kennen mij al sinds 16 maart 2016 en zijn mij dankbaar voor de vele inzendingen en tips.

Jij zit er pas sinds 1 mei 2017 op en denkt even je een mening te kunnen aanmeten over mij.

Je probeert even met een inzending van mij van 31 mei 2017 mij neer te sabelen wat niets met mijn huidige inzending te maken heeft en laat alleen maar zien hoe zwak je argumenten zijn. Bah, wat een griezel ben je.

 

Neen, je leest (alweer) niet goed. 
Ja ik ben redelijk nieuw op het forum, en ja ik heb me eerst ingelezen en ben veel postings van je tegen gekomen.

En Ja in de meeste discussies weet jij het altijd beter, en wil je ALTIJD het laatste woord hebben. 
En nee ik sabel je niet neer op 1 reactie, ik geef deze als duidelijk voorbeeld waarin je het aantoonbaar bij het verkeerde eind hebt. Dit is 1 van vele reacties die terug te vinden zijn op het forum, maar deze post van je is onweerlegbaar en geeft een duidelijk beeld dat het jouw gaat om te reageren en niet om de inhoud.

Mij een griezel vinden mag, zou je dan willen adviseren vooral niet meer te reageren op mijn topics waar ik mijn bevindingen (als nieuwkomer) probeer te delen met mensen die er WEL geïnteresseerd zijn.
Je hoeft niet op alles te reageren he

 

Beantwoorden
Berichten: 1657
 Piet
(@betweter)
Noble Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Je hoeft niet op alles te reageren he

Jij ook niet!!

Ik heb mijn zegje gezegd en zal mij inderdaad niet meer met jouw inzendingen bemoeien en doe jij dat dan ook niet bij mij.

Beantwoorden
Berichten: 265
Topic starter
(@sj44k)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Jammer dat je zo fel reageert, heb mijn best gedaan om mijn beleving netjes te beargumenteren en toe te lichten met voorbeelden.

En wat reageren betreft, ik heb dit topic geopend, dus hoop dat je snapt dat ik hier gewoon wel reageer en blijf reageren.
Wat jouw topics betreft daar reageerde ik al niet op, dus voor mij verandert er niet zoveel 🙂

 

Vind het wel fijn dat je nu de toezegging doet om mijn topics met rust te laten en ga je daar zeker aan houden !

 

Beantwoorden
Berichten: 772
(@johndoe)
Prominent Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Betweter, komaan niet meer posten waar jij hebt gepost? Zeg dan gewoon dat hij dit forum moet verlaten he

 

Hier hebben trouwens wat Sj44k preventief aangeeft, Betweter dat het laatste woord wilt hebben

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hahaha die is leuk, hoe lang blijf je dat volhouden beste Betweter? 

Beantwoorden
Berichten: 265
Topic starter
(@sj44k)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Inmiddels ruim 18 uur verder staat de emmer mooi te vergisten.

Het waterslot (ik heb trouwens deze) :

Bubbelt mooi iedere 3 seconden zoals ik dat de vorige keer met de ander gisting ook zag. Kortom een en ander heeft een wat trage start gehad, maar in de loop van vandaag is de gisting goed op gang gekomen bij een temperatuur in de ruimte van 21 graden.

Beantwoorden
Berichten: 265
Topic starter
(@sj44k)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

TBB is van 3 seconden naar anderhalve seconde gegaan toen ik vanochtend wakker werd, kortom en staat nu lekker te bubbelen. 

Temperatuur is wel iets gezakt naar 20 graden.

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Klopt vanmorgen was het bij mij ook iets onder de 20 graden, vannacht waarschijnlijk nog iets minder. Het kersensap dat bij mij staat te vergisten heeft er niet onder geleden. Komt niet zo nauw is mijn ervaring. En hoe dichter bij de 20 graden hoe beter het product heb ik ondertussen al op zakjes van verschillende merken gist gelezen. Duurt alleen veel langer dan op 25 graden. 

 

Beantwoorden
Berichten: 265
Topic starter
(@sj44k)
Reputable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Duurt alleen veel langer dan op 25 graden. 

 

Maakt niet uit, voorlopig is mijn kolom nog niet af dus heb de tijd ! 

 

Beantwoorden
Berichten: 4146
(@lummel)
Famed Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hoe koud staat de ton nu bij jou in de kamer? Hier amper 15,5 graden. Bij jou ook zover gezakt? Overigens komt nu het zonnetje door en wordt het snel warmer, maar ik denk te laat. Dit wordt weer een koude nacht voor de tonnetjes kirsch. 

 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Kamer is 21 graden nu. Zakt in de nacht naar 19 vakt wek mee dus.1 vat is bijna uitgeborreld. Dat is die met champagnegist. De Pot Distillers is nog goed op gang, ik denk dat die morgen ook iets kalmer zal gaan

Beantwoorden
Pagina 3 / 5
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?