Hallo. Ik ben nieuw hier en heb een vreemde vraag. Ik ben wat aan het proberen met verschillende soorten zuiker om een beetje smaak te krijgen. Heb nu een wash gemaakt van kaneelzuiker. Het staan nu in een doorzichtige fles en ik zag vandaag dat er halverwege de fles vuil in drijft. Ra ra hoe kan dat.
Wanneer je suikers oplost kunnen er ook delen weer uitkristalliseren .
vanwege soortelijk gewicht van de vloeistof met suiker zijn er delen die dus ook niet bezinken maar blijven zweven of kunnen gaan drijven .
Zou het niet gewoon de kaneel kunnen zijn?
Kan de kanneel zijn gewoon door wit reukloos keukenpapier filteren.probleem opgelost.
Heb het al gefilterd. Vind het vreemd dat het echt halverwege blijft hangen.
wanneer de dichtheid her zelfde is als die van de vloeistof zweeft het . lichter drijft het zwaarder zinkt het .
Net ls bij water met veel zout daar drijft een ei ook in.zo ongeveer.
Top zal het zo ff extra filteren.
Top zal het zo ff extra filteren.