Meldingen
Alles wissen

Er drijft vuil in mijn stook wijn.


Berichten: 4
 Hank
Topic starter
(@hank)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Hallo. Ik ben nieuw hier en heb een vreemde vraag. Ik ben wat aan het proberen met verschillende soorten zuiker om een beetje smaak te krijgen. Heb nu een wash gemaakt van kaneelzuiker. Het staan nu in een doorzichtige fles en ik zag vandaag dat er halverwege de fles vuil in drijft. Ra ra hoe kan dat.

Beantwoorden
8 reacties
Robbert
Berichten: 9970
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Wanneer je suikers oplost kunnen er ook delen weer uitkristalliseren .
vanwege soortelijk gewicht van de vloeistof met suiker zijn er delen die dus ook niet bezinken maar blijven zweven of kunnen gaan drijven .

Beantwoorden
Berichten: 196
 Arak
(@arak)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Zou het niet gewoon de kaneel kunnen zijn?

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Kan de kanneel zijn gewoon door wit reukloos keukenpapier filteren.probleem opgelost.

Beantwoorden
Berichten: 4
 Hank
Topic starter
(@hank)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Heb het al gefilterd. Vind het vreemd dat het echt halverwege blijft hangen.

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9970
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

wanneer de dichtheid her zelfde is als die van de vloeistof zweeft het . lichter drijft het zwaarder zinkt het .

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Net ls bij water met veel zout daar drijft een ei ook in.zo ongeveer.

Beantwoorden
Berichten: 4
 Hank
Topic starter
(@hank)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Top zal het zo ff extra filteren.

Beantwoorden
Berichten: 4
 Hank
Topic starter
(@hank)
New Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Top zal het zo ff extra filteren.

Beantwoorden
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?