Nick je heb toch deze ketel met voedings mineralen vorig jaar in handen gehad .
Koper , cobalt , ijzer , mangaan ,zink hebben inderdaad hele mooie kleuren flikker je allen door elkaar in een bak en pers je er in pil van is het bruin.
je kunt voor vol mout gaan maar ook mout met grof gemalen Rogge .
Je kunt 1 kilo diastatisch mout op 10 kilo totaal gewicht toe maar met de moderne granen is het te adviseren om 2 kilo mout op 10 kilo te gebruiken .
munckerik kan je zeker helpen aan goede producten .
mout , graan , gist , en middelen voor ph correctie .
Haha dat klopt, ben alleen er zelf nog niet aan toegekomen om me in te lezen. Wil t ergens nog een beetje simpel houden. Eerst smaakontwikkeling en reproduceerbaarheid. Anders kan ik moeilijk verbetering zien.
Nu nog op mijn gemak naar ingredienten op zoek, misschien kan @Munckerik hier nog wat over zeggen?
Wat zou je graag willen weten? Betreffende de Bio maïsvlokken kan ik momenteel niet veel meer zeggen dat het gerolde vlokken zijn. Deze worden eerst gestoomd en dan plat gerold. En GMO vrij. Roggemout Bio en biologisch diastatisch mout zijn beide op voorraad.