Leuk Rik. Welkom. Is heel veel te ontdekken en leren op dit gebied.
Hoi Leo, wacht in spanning af wat je gebouwd hebt.
Welkom... welke ketel heb je?
Welkom!
Ja we zijn heel benieuwd. Welkom!
Rik, welkom!
Hallo iedereen!
Mijn naam is Robin en ben al +/- 10 jaar actief in de horeca. Ik ben gespecialiseerd in cocktails en mixology en geef ondertussen ook bartending en mixologie cursussen voor European Bartender School. Dit heeft mij samen met het lezen van een hoop boeken een heleboel theoretische kennis gegeven over het fermenteren en distilleren van vrijwel alle main spirits op de markt. Omdat dit een internationale bartender school is heeft het me ook langs allerlei distilleerderijen gebracht zoals Bacardi in Sitges (Naast Barcelona) en Hudson Whiskey in upstate New York. Het is dus duidelijk dat ik een grote passie heb voor alcohol en alles eromheen! Tijd dus voor de volgende stap, een distilleer pot aanschaffen! Wel heb ik nog wat hulp nodig met het uitkiezen van de juiste ketel, hier ga ik nog een apart topic voor aanmaken.
Voor theoretische kennis en history mogen jullie mij alles vragen, zeker op het gebied van latijns amerikaanse spirits als rum, cachaca, tequila, mezcal en pisco. Wat betreft het zelf stoken ga ik jullie waarschijnlijk plat bombarderen met vragen en tips 🙂
Ik heb al een heleboel topics doorgespit en verheug me om deel uit te maken van deze community!
welkom Robin
hi Murmillo,
Ik heb net een T500 binnen gekregen om te beginnen met neutrale alcohol, kan niet beloven da het daar bij blijft.. 😀
danku 🙂 ik ga alles uitvinden 🙂
Welkom!!
He, ik ben een westvlaming van de Westhoek, die graag ene drinkt en nu deze nieuwe hobby begint met de t500 met alambik. Al veel tips gevonden hier. Grtz
Ik woon in Vlaanderen, met pensioen. Heb veel bijen, boomgaard, en een veel te grote moestuin. Ik ben jenever liefhebber en wil deze zelf maken. Heb zonder kennis van zaken een T500 aan geschaft. Ik reken op veel hulp van doorwinterde liefhebbers.
Welkom Rik
Welkom Leo, ben heel benieuwd naar je filmpjes straks