Meldingen
Alles wissen

Turbogist

Pagina 2 / 2

Robbert
Berichten: 9961
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

ChrisV Ik betrap mijzelf nu en dan op gebruik van gewone suiker vergisting .
voor een snel redelijkE " gall en gall " borrel voor feestje of tussendoortje.
( de kwantiteit drank dus )
Voor een serieuze drank maak ik uit granen of fruit vergisting . ( kwaliteit)
Ook knollen ( aardappel) Kun je prima mee werken .
Suikerbiet heeft veel bijsmaak geeft extra voorbehandeling .

Beantwoorden
Berichten: 92
Topic starter
(@johnsmith22)
Trusted Member
Deelgenomen: 5 jaar geleden

Champagnegist ook mee gewerkt, dat is gist die mee de fles ingaat.

Kan niet vies zijn.

Daarom interessant.

Ik stapte later over op turbogist vanwege de haast. Mss weer eens terug naar de Champagnegist.

Ik heb nog wat 96% alcohol die nu ozon gefilterd wordt.

Als die lekker wordt zonder over kool te filteren blijf ik bij de turbogist

 

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Robbert ik zorg altijd dat ik min.100 flessen op voorraad heb kan wel een feestje hebben?

Beantwoorden
Robbert
Berichten: 9961
(@robbert)
Illustrious Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

probeer eens de cider gist van mangrove jack .

Beantwoorden
Pagina 2 / 2
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?