Forum antwoorden aangemaakt
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Ook een strandwandelaar die op het idee is gekomen. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten @Alchemist. Ja hoor geduld heb ik wel. Dat is immers een van de belangrijkste ingrediënten. Ik ga er zo wie zo vanuit dat ook na het stoken er tijd over heen gaat. Wat William zegt is zeker waar. Deze... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Overigens is dat voor schroten misschien wel een idee. Lees het stuk van catnip maar eens over groenmout en zijn worsteling met schroten. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten Ik zelf ook nog miet van het schroten. Heb zelf ook niet bier of wiskey uit graan gemaakt. fruit molasse en varianten van suiker wash dat wel. Wijn maken en mede. Maar de zilte rook van Hollandse bode... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Het moge dan geen Single Malt Scotch Whisky heten How To Peat Smoke Your Own Grain In het kort maak je mout nat. Laat je brikketten uit gloeien zodat ze geen geur meer afgeven. Gepekelde peat er op. En dan "koud" roken. Deze komen uit de noordzee. ... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor In het filmpje heeft george het over alfa en beta (gluco amylase) Bij mijn weten is gluco-amylase Gamma-amylase. Das ook een endo-enzym(knipt glucose) en is niet tevinden in graan. Correct me if I am ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor Leuk , en voor de duidelijkheid. Ik probeer Robbert niet tegen te spreken. De beste man heeft velen jaren meer ervaring dan ik en ook in de professionele sfeer. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor Das een prima manier. Het voordeel van die glucoamylase is dat het ph optimum veel lager ligt dan de alfa en dus door werk tijden de vergisting. Zoals je ziet is de band breedte vrij groot. dit betek... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: welke amylase, en waarvoor Amylase zijn enzymen die zetmeel in stukjes knippen. Welke verbindingen in het zetmeel ze knippen is verschillend. Hierdoor krijg je dus ook andere rest stukjes/ suiker. De letter zeggen iets over wel... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Wijnboeren in frankrijk Of je bestelt een wijn pakketje voor 20 liter bij de br...markt. En met het geld dat je bespaart op benzine en tol een tweede vaatje. 🙂 |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Die vrouwkes toch... Is dat niet de ideale ph waarde voor een mash? Kan je een mooie candida vergisting mee beginnen. 😉 |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Kornoeljewijn en appelport Mooi verslag Catnip |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Jeruzalem, artisjokken en flatulentie. Ik heb ook flink wat aardperen staan. Ik had begrepen dat je die enzymen niet nodig had voor de omzetting . Koken zou het ook voor elkaar krijgen. Hoop alleen dat schoon maken een beetje meevalt. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Jeruzalem, artisjokken en flatulentie. Das leuk zeg dat plantje wil ik volgend jaar ook wel in mijn moestuin. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Vodka met dextrose en vodkastar gist De veiligheids-regel is: alles wat je in de ketel wil gaan verstoken "moet"onder de 40% zijn. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |