Forum antwoorden aangemaakt
RE: Tijd tussen ‘einde gisting’ en stoken Mijn ervaring is dat 1 a 2 weken niks uitmaakt. Een rum wash uit zichzelf laten klaren duur al een week. Oxidatie zou ik idd proberen te voor komen. Overhevelen zou ik daarom mee oppassen. 2 weken op ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Kruiden / ingrediënten voor Mede Ik heb een heel zoete mede gemaakt. Deze post inspireerde me een glaasje te proeven met een scheutje van een tijm maceraat. Ik moet zeggen een fijne combi. Al heb je ook een beetje het idee Natterman ... |
In forum Bieren en wijnen |
6 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken Ik gok dat dit de temp van het koelwater is. |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Rozenbottels? Ja heerlijk mijmeren zo op deze warme dag. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Rozenbottels? Nog even een filmpje voor de nostalgie dan. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: gisting wil niet op gang komen Als ik goed kijk staat zijn hydrometer op 1005. Dit is voor een onverdunde pruimenprut behoorlijk laag. Ook ging de aansteker uit. maw CO2 aanwezig en dus vergisting. Het smaakt een beetje zurig. Wede... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Een idee voor paar kilo gesuikerde gember? koppig drankje die vriezer variant he. 1 glaasje is genoeg. Galanga word ook wel laos genoemd. is misschien bekender. lijkt op gember maar is wat minder peperig en meer tja meer smaak. kruidiger/ rond... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Een idee voor paar kilo gesuikerde gember? Heb zelf een heerlijk frisse cider van gember, galanga, citroen, citroengras en -blad gemaakt. was wel is waar verse gember en suiker. Heerlijk verfrissend. |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Pas op. Murmillo, je helm is gevonden. lag nog in pompeii |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Het zijn in middels 6 pino bofkippen. Ik ga dus nog ff door met proosten op het nieuwe leven. |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Daar wacht ik nog ff mee. Bak eerst wel een eitje. ;-). Proost voor straks alvast. |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte De eerste Pino is vanochtend vroeg geboren. 🙂 |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: rum: welke chips? Hier noemt hij de C en F. Geweldige kerel is dit. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Ketel prijzen. Deze was het paolo. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte Dat was een leuke verrassing. Heb naast het zwarte goud ook eitjes gehad. Die liggen nu bij 37,5 graad onder de elektrische kip. Hartelijk dank Pino en ega. proost op het nieuwe rum jaar. |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |