Forum antwoorden aangemaakt
RE: Calvados van appels uit de Betuwe € 0,35 per kg Zojuist 60kg appels opgekookt en nu het gist erbij. Hoeveel verse bakkers gist zouden jullie doen ? zit 250gr een beetje in de buurt ? |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Problemen bij upscalling en filtratie van gemacereerde gin Je zou eventueel wat inspiratie kunnen opdoen uit het filmpje op Robbert zijn YouTube kanaal. Hier laat hij zien hoe je met weinig middelen toch kunt destilleren ! |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Agave plant diversen maten Ik zou hier wel mee willen experimenteren.Waar komt u vandaan ? |
In forum Vraag en aanbod |
4 jaar geleden |
RE: Mijn eerste whiskey ( Hard Mocha Whiskey Bio van Biobrouwmaat ) Hee jan ik heb per ongeluk 2 50 liter pannen besteld als je er 1 over wilt nemen kun je me een bericht sturen. Voor het filteren is een hevel filter een goede tip. Eenvoudig zelf te maken en ontzetten... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: 36 of 50 liter pan gezocht Ik heb die pan ook, prima om te maischen maar wel een hele dunnen bodem. Het beste is na het opwarmen van het water het vuur te temperen (minuut of 2 )en dan pas te storten omdat anders het mout mete... |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: T500 Complete Starterset NOOIT gebruikt : Miskoop Miskoop is ook wel extreem.. |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: Wietolie, een gift van de goden! Goede oogst binnengehaald en olie van gemaakt. Was eigenlijk meer een bij project en heb nu geen idee wat ik met al die olie moet. Luxe probleem natuurlijk maar misschien is er iemand hier met een goe... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Whiskey maken deel 1 beslag maken. + deel 2 het destilleren ( Videos ) Heel gaaf !! dank je wel ! |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: peren likeur Gewoon de gist eroverheen kruimelen ? En welke temperatuur zal ik vergisten?heb een vergisting kast. Las op het forum dat bakkersgist pas bij 24 graden lekker gaat werken maar las ook dat je peren op ... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: peren likeur Heb net 50Kg peren gekregen en ga deze op robbert zijn manier doen. Ik wou een blokje bakkergist gebruiken iemand een idee hoeveel bakkersgist op 50kg? Heb eventueel ook champagne gist van stookwinkel... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Witte wijndruiven concentraat voor Brandy/Cognac/ project gaat door! Cans 2,5 liter €22,00 koken jullie het nog om te steriliseren ? Of gewoon verdunnen en vergisten ? |
In forum Bieren en wijnen |
5 jaar geleden |
RE: Latoen koper 0.1mm gevraagd Bedank beide heren! @robbert met een stukje ter grootte van een enveloppe zou ik ontzettend blij zijn. |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
Latoen koper 0.1mm gevraagd Heeft iemand misschien een stuk latoen koper of rvs voor mij liggen ? Ik heb dit nodig voor een reparatie maar vind het zonde om voor een stukje een hele meter te moeten bestellen. Het zou ook 0.05mm ... |
In forum Vraag en aanbod |
5 jaar geleden |
RE: Wietolie, een gift van de goden! Ieder jaar zet ik 5 planten in de tuin en omdat ik niet blo maak ik olie dat ik weg geef aan mensen die het nodig hebben. Ik doe het altijd in van die oordruppel potjes met zo een pipet maar dat rubb... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: PH gedistileerd water erg laag Zit binnenkant zwanenhals was mee eerste ketel en die is zwaar mishandeld. Maar dan laat ik hem weken totdat die schoon is. 20gr/L citroen zuur poeder ? |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |