Forum antwoorden aangemaakt

RE: Mijn eerste stook, en mislukt..

Dankjewel Robbert, weer wat informatie 🙂

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Mijn eerste stook, en mislukt..

@dumo, hartstikke bedankt voor deze info, deze kon ik niet in detail van de site halen. De temp (78 - 80) heb ik afgelezen van de thermometer in de ketel welke tot in in de mash hing. De temp in de ko...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Mijn eerste stook, en mislukt..

Hi RuMo, dankjewel voor je snelle reactie. Ik was van mening dat je altijd mout nodig hebt om whiskey te maken, maar dat hoeft dus niet? Hoe verwerk je anders de peated rook smaak in je whiskey?

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Mijn eerste stook, en mislukt..

@kapisjon Hi OMenOM, dankjewel voor je snelle reactie! Ik zal nog eens even wat youtube filmpjes proberen te bekijken. En ik zal overwegen om je advies ter harte te nemen :-). Ik probeer de perfecte w...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
Mijn eerste stook, en mislukt..

Goedendag allemaal, tijdje geleden een ketel gekocht in Rusland, ik was hier ah werk, en onlangs de eerste stook geprobeerd, maar helaas niet gelukt. Hieronder een uiteenzetting van mijn ervaring, mis...

In forum Stel je even voor...

3 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Dankjewel allen 🙂 Ik hoop dat ik jullie nog dit jaar nodig ben voor advies, of jullie vertellen over de ge(mis)lukte oogst 😉 haha

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Inmiddels een ketel gekocht, extra droogkamer is beter heb ik gehoord, geen idee wat ermee wordt bedoelt, inclusief allerlei andere spullen die volgens de lokale specialisten ook nodig hebt. Setje alc...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Goedendag allemaal, mijn naam is Edward, bijna Abraham.. en ik woon in het PITTORESKE Heerde. Sinds vele jaren ben ik liefhebber van o.a. Whisky en oude Jenevers/Genevers. Op dit moment heeft mijn wer...

In forum Stel je even voor...

4 jaar geleden