-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Suikerwasch + beter" – 11 maanden, 4 weken geleden
@eric-jan verzuring door tomaten puree in beslag is wat anders dan zuur in smaak . Verzuring in beslag kan zorgen voor ” azijn steek ” en dus acetaat vorming. Je verknald je beslag ermee ook in bijsmaak. Ook tijden stoken… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Suikerwasch + beter" – 11 maanden, 4 weken geleden
@eric-jan ik weet niet hoe je de vorige stookwijn gemaakt heb die een chemisch luchtje had, maar heb je ook al eens met de zoekopdracht naar “neutrale alcohol”of “RuMo’s simpel alcohol recept” gezocht? https://stookforum.nl/forums/recept/receptje-gevonden-snel-fermenteren/#post-105405 Ik snap wel dat het lastig… Meer lezen»
-
Gerard01 antwoordde op het onderwerp "Apple cider mangrove jack hulp nodig" – 12 maanden geleden
@eric-jan bedankt voor het delen van jou succes top. Mijn bedoeling is om de appels en peren hier ook op deze manier te doen. Alleen wel zelf persen, helaas vorig jaar veel last gehad van de fuitmot dus weinig opbrengst…. Meer lezen»