Forum antwoorden aangemaakt

RE: Rum van melasse stoken

sorry maar ik heb nog een paar vragen ,als ik bijv 5 liter melasse aanvul met water tot 25 liter wat moet dan de Ph en Sg zijn. En voor het Witte wijndruiven concentraat wat moet hier de Ph en Sg zijn...

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

bedankt, heb er wat water bijgedaan en nu Sg 1070 de bananen had ik 30min in de oven gelegd op 150 graden mooi helemaal rijp.

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

met de bananenpulp erbij is het Ph nu 4.2 en het SG 1080 is dat goed of moet het SG lager en hoe doe ik dat,bedankt

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

misschien een domme vraag maar moet er ook nog voedingszout bij?

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

bedankt ,kan ik deze gist niet gebruiken heb ik nog heel veel van fermentis safspirit c-70

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

Heb jij een idee Robert,hoe zou jij het doen?

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

Als ik 3 1/2 liter melasse en 2 1/2 kg rietsuiker oplos met 6 liter kokend water en hier 4,5 kilo rijpe bananen aan toe voeg en dan aanvul met water tot 25 liter krijg ik dan bananenrum of is het niet...

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Aankoop eerste materiaal

je kunt de kolom ook verlengen

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Aankoop eerste materiaal

er zit wel een thermometer bij hier een filmpje ik gebruik deze auto thermometer

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Aankoop eerste materiaal

Ik heb veel zitten lezen en heb uiteindelijk dit gekocht ,temperatuur is te regelen op de digiboil ketel en het koelwater kun je bij deze alcoengine vol erop zetten dit doe ik met een 400 watt dompel...

In forum Mijn installatie

5 jaar geleden
RE: Beste verhoudingen met dextrose suiker voor stookwijn

okee dank je Robbert

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Beste verhoudingen met dextrose suiker voor stookwijn

heel vriendelijk bedankt

In forum Stooktips

5 jaar geleden
Beste verhoudingen met dextrose suiker voor stookwijn

Ik heb dextrose suiker en fermentis c70 en gistvoedingszout en een vergistingsvat van de stookwinkel van 30 liter welke verhoudingen kan ik het beste aanhouden?En moet er ook citroenzuur bij?

In forum Stooktips

5 jaar geleden
RE: Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier

bedankt voor de info

In forum Spirits

5 jaar geleden
RE: Witte wijndruiven concentraat ervaringen mogen hier

maakt het wat uit of je citroenzuur of wijnsteenzuur of appelzuur gebruikt?

In forum Spirits

5 jaar geleden
Pagina 8 / 9