Forum antwoorden aangemaakt
RE: batch zuur na gisting dank jullie voor het advies, ik heb de wort (10l) gestookt ph was iets meer dan 4 (grainfather koperen dome) maar had weinig opbrengst, hoogste was 60% na 1,2 l zat ik al op 20% en dan ook gestopt. |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: batch zuur na gisting @kevin het is de geur van melkwei en een normale geelachtige vloeistof, ruikt niet beschimmeld, ik ga stoken, dankjewel |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: batch zuur na gisting @rumo ik heb een grainfather met een koperen dome, dat gaat lukken, bedankt |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: batch zuur na gisting @robbert het is het zuur van melkwei, als de ph lager is dan 3,4 moet ik die verhogen om de grauwe zweem te voorkomen? dank |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
batch zuur na gisting Beste Collega's, Een batch gemaakt op basis van gerstemout, droge bakkersgist, constante temperatuur rond 24-25°. Na ongeveer 21 dagen, vat opengemaakt en het ruikt heel zuur. SG begin was 1,045 en ei... |
In forum Recepten |
3 maanden geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects @robbert fascinerend ik begin eraan, dankjewel |
In forum Recepten |
5 maanden geleden |
RE: alquitara of .... hartelijk dank voor jullie ervaringen |
In forum Mijn installatie |
5 maanden geleden |
alquitara of .... beste collega's, ik zou graag experimenteren met kleinere hoeveelheden distillaat en met verschillende botanicals, voor een gin bijv. Ik heb een grainfather voor de stripping run en ik ben een onhandi... |
In forum Mijn installatie |
5 maanden geleden |
RE: bloemig @danielsherry dankjewel ik ga aan het werk |
In forum Spirits |
11 maanden geleden |
RE: bloemig dankjewel Robbert |
In forum Spirits |
12 maanden geleden |
bloemig Beste collega's Vertrekkende van een basisalcohol, kan je na een spirit run, een bloemige geur/smaak bekomen? Bij bier heb ik het geproefd maar nog niet in een gin bijv. Er bestaan wel kruidendrankjes... |
In forum Spirits |
12 maanden geleden |
Kruidenmandje alambic Beste medestokers, kan je verse producten in het kruidenmandje van de T500, naast de gedroogde kruiden, stoppen of moet je ze macereren, bij een spirit run voor een gin? |
In forum Spirits |
1 jaar geleden |
RE: van temperatuur naar percentage @odevie dankjewel bedoeling is om gin te stoken na de ruwstook |
In forum Grainfather |
1 jaar geleden |
RE: van temperatuur naar percentage @rumo dankjewel |
In forum Grainfather |
1 jaar geleden |
van temperatuur naar percentage Goeiedag collega's, Ik moet nog aan mijn eerste ruwstook met grainfather+dome beginnen, maar probeer mij droogzwemmend voor te bereiden. Waarom en op welk moment schakelt men bij het stoken over van t... |
In forum Grainfather |
1 jaar geleden |