Forum antwoorden aangemaakt

RE: batch zuur na gisting

dank jullie voor het advies, ik heb de wort (10l) gestookt ph was iets meer dan 4 (grainfather koperen dome) maar had weinig opbrengst, hoogste was 60% na 1,2 l zat ik al op 20% en dan ook gestopt.

In forum Recepten

3 maanden geleden
RE: batch zuur na gisting

@kevin het is de geur van melkwei en een normale geelachtige vloeistof, ruikt niet beschimmeld, ik ga stoken, dankjewel

In forum Recepten

3 maanden geleden
RE: batch zuur na gisting

@rumo ik heb een grainfather met een koperen dome, dat gaat lukken, bedankt

In forum Recepten

3 maanden geleden
RE: batch zuur na gisting

@robbert het is het zuur van melkwei, als de ph lager is dan 3,4 moet ik die verhogen om de grauwe zweem te voorkomen? dank

In forum Recepten

3 maanden geleden
batch zuur na gisting

Beste Collega's, Een batch gemaakt op basis van gerstemout, droge bakkersgist, constante temperatuur rond 24-25°. Na ongeveer 21 dagen, vat opengemaakt en het ruikt heel zuur. SG begin was 1,045 en ei...

In forum Recepten

3 maanden geleden
RE: Robbert's Tiny Projects

@robbert fascinerend ik begin eraan, dankjewel

In forum Recepten

5 maanden geleden
RE: alquitara of ....

hartelijk dank voor jullie ervaringen

In forum Mijn installatie

5 maanden geleden
alquitara of ....

beste collega's, ik zou graag experimenteren met kleinere hoeveelheden distillaat en met verschillende botanicals, voor een gin bijv. Ik heb een grainfather voor de stripping run en ik ben een onhandi...

In forum Mijn installatie

5 maanden geleden
RE: bloemig

@danielsherry dankjewel ik ga aan het werk

In forum Spirits

11 maanden geleden
RE: bloemig

dankjewel Robbert

In forum Spirits

12 maanden geleden
bloemig

Beste collega's Vertrekkende van een basisalcohol, kan je na een spirit run, een bloemige geur/smaak bekomen? Bij bier heb ik het geproefd maar nog niet in een gin bijv. Er bestaan wel kruidendrankjes...

In forum Spirits

12 maanden geleden
Kruidenmandje alambic

Beste medestokers, kan je verse producten in het kruidenmandje van de T500, naast de gedroogde kruiden, stoppen of moet je ze macereren, bij een spirit run voor een gin?

In forum Spirits

1 jaar geleden
RE: van temperatuur naar percentage

@odevie dankjewel bedoeling is om gin te stoken na de ruwstook

In forum Grainfather

1 jaar geleden
RE: van temperatuur naar percentage

@rumo dankjewel

In forum Grainfather

1 jaar geleden
van temperatuur naar percentage

Goeiedag collega's, Ik moet nog aan mijn eerste ruwstook met grainfather+dome beginnen, maar probeer mij droogzwemmend voor te bereiden. Waarom en op welk moment schakelt men bij het stoken over van t...

In forum Grainfather

1 jaar geleden
Pagina 1 / 2